Administrativ Verkstadssupport till Bildeve

Arbetsbeskrivning

Trivs du med administrativt arbete och liksom vi brinner för fordonsbranschen? Har du erfarenhet av orderflöden, fakturering och insikt i garantier? Bra! Då söker vi dig som Administrativ Verkstadssupport till Bildeve - världens äldsta Volvohandlare - med placering Helsingborg.

Med Bildeves långa och gedigna erfarenhet av vad som krävs för en bra Volvohandlare, ligger grunden för valet av honnörsord: omtanke och kvalitet.
Inom Bildevekoncernen ryms idag en rad olika verksamheterför att tillgodose alla kunders behov. Hos Bildeve hittar du person- och transportbilsförsäljning, verkstäder, butiksförsäljning av reservdelar och tillbehör, bensinstationer, biluthyrning och däcksförsäljning. På Bildeve får du 150 personer som kollegor varav 6st i internsupporten som du kommer att tillhöra. I denna roll kommer du även att sammarbeta nära med kundtjänst med kundmottagare.

På Berga industriområde i Helsingborg finner du huvudanläggningen som är en fullserviceanläggning för personbilar. Här finns också Hertz biluthyrning och 5-Direkt med däcksservice. I Landskrona finns också en komplett fullserviceanläggning för personbilar och i Höganäs finns verkstad, bildelsförsäljning samt bensin.

Dina huvudsakliga uppgifter innebär att du hanterar och validerar de arbetsorder som kommer in genom att lägga upp dem i affärssystem och sedan se till att de faktureras. Utöver det kommer du även att supportera vid garantiärende, bokningar och övrig administration. Rollen är med placering i Helsingborg men du arbetar även mot Höganäs och Landskrona.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hanteringen av ingående mejl och telefonsamtal
• Fakturering
• Support av garantiärende
• Registrering och uppdateringar i affärssystem
• Bokningar och koordination av service och reperationer mellan kund och verkstad
• Övrig administration

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsadministration och ekonomi. Du har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete och som lägger stor vikt vid att vara noggrann. Du trivs att arbeta med stundtals hög arbetsbelastning eftersom du är duktig på att prioritera rätt saker. Du stöttar medarbetare i deras dagliga arbete och trivs med flera kontaktytor,

Formella krav:
• Erfarenhet av administration, garantiler och fakturering från fordonsbranschen
• Mycket goda kunskaper i svenska, engelska meriterande
• God datorvana, erfarenhet från affärssystem eller liknande.

Om företaget

Jobba hos oss världens äldsta Volvohandlare!

Redan år 1927 rullade den första Volvon ut till sin nya stolta ägare. Under åren har mycket hänt och idag är vi cirka 150 medarbetare som jobbar på våra anläggningar i Helsingborg, Höganäs och Landskrona.

För oss på Bildeve är alltid viktigt att vi agerar efter våra ledord omtanke, hjärta och kvalitet i relationen till våra kunder, medarbetare, samhälle och miljö.

Bildeve AB är återförsäljare för Volvo Personbilar Sverige AB och Renault Nordic AB och bedriver försäljning, uthyrning och service av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault och Dacia lätta transportbilar. Verksamheten omfattar även lackerings- och skadeverkstad samt försäljning av bildelar, tillbehör, drivmedel och fordonstvättar.

Bildeve grundades 1920 av Algot Viebke. 1927 började Volvo producera bilar och samma år tecknade Bildeve sitt första kontrakt för försäljning och service av Volvos produkter. Med vår långa och gedigna erfarenhet vet vi vad som krävs av en bra Volvohandlare och detta ligger till grund för valet av våra värderingar: omtanke, hjärta och kvalité. Vår vision är 100 – vi tycker att det känns konstigt att sikta lägre.

Företaget är mitt uppe i en spännande tid där vi utvecklas för att möta kundens behov nu och i framtiden. För mer information se www.bildeve.se

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare, Sofie Nilsson.
Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2022-08-15
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-15

Kontaktperson

Sofie Nilsson
sofie.nilsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt