Administratör med erfarenhet av Motorbranschen till Leasingbolag

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av en administrativ roll och viss erfarenhet från Motorbranschen? Då kan du vara den vi söker till rollen som Administratör till en av våra kunder!

Du kommer arbeta att i nära samarbete med dina kollegor och även arbeta i samarbete med andra team. I rollen kommer du att hantera inkommande samtal, mail och ärenden genom vårt ärendesystem kopplat till fordon. Du kommer att ansvara för att säkerställa smidiga processer för våra kunder och säkerställa att dessa får ta del av ett korrekt informationsflöde. I ditt arbete kommer du även supportera andra avdelningar avseende hantering av skadeärenden, reservdelar och tillbehör och säkerställa en kostnadseffektivprocess.

Anställningen är ett Konsultuppdrag som förmedlas genom Autorekrytering, inledningsvis på 6 månader med möjligheter till förlängning.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete och genom det tillgodosett dig goda kunskaper i MS-Office inklusive Excel. Vi ser gärna att du har viss tidigare erfarenhet av Motorbranschen och viss kunskap om bilmärken, bilmodeller och tillbehör. Som person är du framåt och trivs med att hantera ett flöde av varierande arbetsuppgifter parallellt.

Du innehar B-körkort och behärskar svenska samt engelska i tal samt skrift.

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av Konsultchef Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-04-01
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-04-13

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt