Administratör till Leasingbolag

Arbetsbeskrivning

Besitter du en god administrativförmåga och motiveras av att leverera en hög servicenivå? Då kan du vara den vi söker till ett konsultuppdrag med start relativt omgående!

I rollen kommer du arbeta i processen som innefattar återtag av Leasingbilar efter avslutad Leasingperiod. Du kommer att arbeta i en central funktion och arbeta i nära samarbete med såväl interna som externa parter.

I din roll kommer du bland annat att avsluta avtal och arbeta med tillkommande administration så som att kontrollera och granska testprotokoll och fakturera vid onormalt slitage. Du kommer även att sköta kontakten med kunder och besvara frågor kopplat till avslutad leasing.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som inledningsvis sträcker sig 6 månader framåt. Placering för tjänsten är strax norr om Stockholm.

Din profil

Till tjänsten söker vi dig som har en god administrativ förmåga. Du trivs med att arbeta i team och har en god förmåga att kunna växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du serviceminded och kommunikativ. Vi ser att du innehar B-körkort samt kommunicerar obehindrat såväl på svenska som engelska.

Har du dessutom tidigare erfarenhet från Motorbranschen eller ett intresse för fordon ser vi det som mycket meriterande.

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av Konsultchef Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-04-01
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-04-13

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt