Administratör till logisitkföretag

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och driven administratör till vår kund. Om du är en junior profil med passion för logistik och transport, kan detta vara din chans att göra en framstående start i branschen. I den här rollen kommer du dagligen att arbeta med att effektivisera och koordinera arbetsflöden. Din förmåga att effektivt hantera och koordinera bokningar kommer att vara en nyckelfaktor i rollen. För tjänsten krävs det att du har god datorvana, är van vid att arbeta i Microsoft Office och snabbt sätter dig in i nya system. Ett krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i Excel då detta kommer vara ditt viktigaste arbetsverktyg.

Din profil

Det är meriterande med erfarenhet av administration och logistik men inte ett krav. Du är inte rädd för att ta itu med uppgifter och utmärker dig genom din flexibilitet, ödmjukhet och noggrannhet i ditt arbete. Att identifiera lösningar snarare än att fokusera på problem är en av dina styrkor. Du kommer att vara en del av ett globalt logistikföretag, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en mångkulturell och dynamisk miljö. Eftersom arbetet är internationellt är det avgörande att du känner dig bekväm med att kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Om företaget

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten eller processen kontakta ansvarig rekryterare Ninna Kristland, på ninna.kristland@autorekrytering.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan avslutat datum så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Malmö
  • Inkommet

   2024-02-20
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-04-29

Kontaktperson

Ninna Kristland

Tipsa dina vänner

Kontakt