Affärsutvecklare/ RBC till First Stop

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med affärsutveckling tillsammans med ett internationellt företag i däckbranschen?
Då kan detta vara en utmaning för dig!

I rollen som Affärsutvecklare/ Retail Business Consultant arbetar du för att utveckla och öka försäljningen av Bridgestones produkter genom att stödja platscheferna på Firsts stops anslutna verkstäder i region syd. Viktigt är att kunna tänka strategiskt kring verkstadsdrift för att sedan implementera och följa upp dessa operativt ute i organisationen. Du ansvarar över regionen södra Sverige, som sträcker sig från Strömstad till Trelleborg.

För att möta framtidens utmaningar kommer du i din roll stötta verkstäder att öka sin digitalisering, bl a genom att erbjuda en lokalt anpassad webshop för respektive verkstad där slutkunder kan beställa däck och boka däckskifte hos sin lokala däckverkstad. Du kommer också arbeta aktivt med att rekrytera och ansluta fler verkstäder till First Stops breda nätverk.

I den här rollen kommer du att ha mycket kundkontakt och förväntas kunna agera självständigt. Det är därför viktigt att du är driven, handlingsinriktad, har lätt för att kommunicera med kunder

Du har daglig kontakt med din närmsta chef, som är en del av teamet på totalt fyra personer som bearbetar olika regioner i Sverige.

Din profil

Personliga egenskaper är viktigare än formella egenskaper men man kommer i den här rollen behöva ha ett naturligt intresse ett för affärer och digitalisering av våra tjänster. I rollen som retail business consultant har du stor frihet att styra ditt eget arbete och ditt resande då du utgår från ditt hem.

För att lyckas I den här rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen där du arbetat med B2B-försäljning eller key account management. Har du även en fordonsteknisk bakgrund är detta meriterande.

• Erfarenhet och stort intresse av försäljning och relationer.
• God analytisk förmåga (analysera branscher och möjliga kunder)
• Förmåga att arbeta självgående, ta initiativ och planera din egen arbetsdag
• vana att arbeta självständigt och har möjlighet att vara på resande fot. Övernattning i tjänst kan förekomma
• Intresse av digitaliseringens möjligheter och teknisk försäljning
• goda kunskaper i svenska och engelska och är van att förhandla med kunder i ledande positioner
• datorvana och du kan enkelt navigera dig igenom MS-office paketen

Om företaget

First stop är en del av Bridgestone – En av världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter och ledande inom mobila lösningar.

First Stop är ett paneuropeiskt nätverk av däckverkstäder med många års professionell erfarenhet. I dagsläget har vi 2 500 servicecenter i 25 länder över hela Europa. Drivkraften för vår imponerande tillväxt har hela tiden varit en och samma ambition: att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service, produkter och rådgivning när det gäller däck och bilar.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten så kontakta Tor Linné på Tor.linne@autorekrytering.se

First Stop
  • Företag

   First Stop
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2022-08-29
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-12-03

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt