Aftersales Manager till KRONE Trailer Sverige i Malmö

Arbetsbeskrivning

Söker du en spännande karriärmöjlighet med ett av Europas ledande varumärken? Vill du vara en del av ett framgångsrikt och snabbt växande team i Sverige?

Som marknadsledande traileraktör i Sverige står Krone inför en större kommande expansion och söker därför en Aftersales Manager med placering på Krones huvudkontor i Malmö. Ditt ansvarsområde kommer att vara eftermarknaden som inkluderar allt från serviceverkstäder, reklamationer, Telematik och övriga Krone eftermarknadsprodukter. Du rapporterar direkt till VD i Sverige och kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor. Du ansvarar också för och genomför allt rörande Krones servicenätverk i Sverige, med uppföljning och support hos samtliga kontrakterade och tilltänkta servicepartner.

Din profil

För att vara aktuell för denna roll ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund, gärna från fordonsbranschen. Har du dessutom erfarenhet från tunga sidan och- eller trailerbranschen så är det meriterande. Du behöver vara tekniskt intresserad och nyfiken på framtida utveckling inom branschen. Vi ser även att du har en god förståelse för verkstadsdrift och den kommersiella servicemarknadsaffären, där du i tidigare roller har kunnat påvisa resultat vad gäller att strukturera och effektivisera processer för ökad kundnöjdhet och lönsamhet.

Vi lägger även mycket vikt på dina personliga egenskaper där du är lösningsorienterad, noggrann, en lyhörd team-player och förtroendeingivande. Du brinner för att se och bemöta kundens behov och har ett engagemang och driv av att överträffa kundens förväntningar.

Krav för tjänsten är:
- Behärskar svenska och engelska obehindrad i tal och skrift. Tyska är meriterande
- Goda datorkunskaper i Outlook, Officepaketet och CRM system, kunskap om SAP är meriterande
- B-körkort

Om företaget

Krone koncernen (årlig försäljning på 1,6 miljarder euro) omfattar affärsenheterna jordbruksmaskiner och efterfordon. Företaget, som grundades 1906, är idag i sin fjärde generation av ägande av familjen Krone. Huvuddelen för koncernens försäljning kommer från försäljning av släpvagnar och trailers.

Vid produktionsanläggningarna i Werlte, Herzlake, Lübtheen, Dinklage och Tire (TR) tillverkar Krone Gardintrailer, Semitrailer, Container chassi, Växelflak system, Trailers och Lastbilspåbyggnader. Förutom våra fordonsprodukter erbjuder Krone också ett omfattande eftermarknads- och servicepaket med t.ex. Telematik, Finansiering, fordon för uthyrning och handel med begagnade fordon. Krone Trailer Axel och 24 h reservdelsförsörjning säkerställer att kunderna har den absolut högsta nyttjandegraden av våra produkter.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Krone Trailer Sverige AB tillsammans med Autorekrytering. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Clemens Döring på clemens.doring@autorekytering.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så du gör därför rätt i att söka tjänsten redan idag.

Krone Trailer Sverige AB
  • Företag

   Krone Trailer Sverige AB
  • Ort

   Malmö
  • Inkommet

   2024-06-04
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-07-03

Kontaktperson

Clemens Döring
Clemens.doring@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt