Anläggningschef till Svea Husbilar i Älmsta/Norrtälje

Arbetsbeskrivning

Som anläggningschef har du det övergripande ansvaret för vår anläggning i Älmsta norr om Norrtälje. Du ansvarar för verksamhetsutveckling och personalledning samt har budget- och resultatansvar. I rollen kommer du att lägga ett starkt fokus på försäljning och eftermarknad där du med ditt inspirerande ledarskap coachar och svetsar samman dina medarbetare för att nå uppsatta mål. Utöver ditt lokala ansvar ingår du i vår ledningsgrupp tillsammans med övriga anläggningschefer, chefen för supportkontoret samt VD. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer själv att få planera din tid och din insats, där ditt bidrag direkt påverkar vår framgång och vårt resultat.

Din profil

För att komma till din rätt och lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av försäljning, förståelse för eftermarknaden inom fordonsbranschen samt har, eller har haft personalansvar. Erfarenhet eller intresse inom husbilar är meriterande, men inte ett krav. Som ledare är du inspirerande och har lätt för att nå ut till dina medarbetare och att skapa ett starkt lag. Givetvis är du också resultatorienterad med en stark säljådra. Du provar gärna dina egna eller andras nya tankar, sätt och idéer i praktiken för att utvecklas och nå framgång. Du trivs med att arbeta nära ditt team och att själv arbeta mycket operativt ute i verksamheten. En självklarhet är att du alltid sätter kunden först och har en stark serviceinriktning i din framtoning. Har du dessutom ett starkt intresse för människor och coachning så kommer du att trivas mycket bra i rollen.
B-körkort är ett krav.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Vi förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2021 strax över 370 miljoner kronor.
Vi är fortfarande inne i en expansiv fas och består i skrivande stund av tre anläggningar och drygt 50 medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning!
Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Svea Husbilar
  • Företag

   Svea Husbilar
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-01-31
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-14

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt