Annonsproducent till bilåterförsäljare i Norrort!

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort fordonsintressesom vill ta klivet in i branschen? Då är det här en perfekt möjlighet för dig att söka denna tjänst!

I rollen som Annonsproducent kommer du att fotografera bilar och skapa filmmaterial som framhäver varje bils egenskaper och detaljer. Du kommer även att producera övertygande och informativa annonstexter som tydligt förmedlar bilens fördelar och som kan locka potentiella kunder.
Ansvara för bildredigering och säkerställ att varje bild uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Din roll kommer också innefatta publicering av annonser i olika marknadsföringskanaler samt analys och förbättring av tidigare annonser. Du kommer också vara delaktig i att anpassa priserna på objekt enligt marknadens efterfrågan. Inom ramen för jobbet förväntas du också assistera kollegor med mindre uppgifter på vårt logistikcenter.

Din profil

Vi söker dig som är driven och som är i början av din karriär som vill utvecklas inom fordonsbranschen. Vi ser att du har ett stort fordonsintresse och som uttrycker sig att du håller dig uppdaterad på bilmarknaden avseende nya modeller.

Som person är du noggrann och driven. Du kommer att komma till en organisation där du på sikt har möjligheter att utvecklas internt. Därmed kan detta vara ett perfekt tillfälle att kickstarta din karriär inom fordonsbranschen!

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare, konsult och kandidat. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Mathilda Heimer mathilda.heimer@autorekrytering.se Vi ser fram emot din ansökan, vi går igenom urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Autorekrytering AB
  • Företag

   Autorekrytering AB
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-16
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-07

Kontaktperson

Mathilda Heimer
mathilda.heimer@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt