Area Sales Manager till Triumph Motorcycles

Arbetsbeskrivning

Brinner du för försäljning och har en stark passion för MC? Då kan du vara Triumphs nästa Area Sales Manager i den nordiska organisationen!

Som Area Sales Manager har du ansvaret för budget- och resultat samt förväntas öka vår närvaro i den fastställda regionen och verkställa uppsatta mål och strategier. För oss är det viktigt att ha ett nära och bra samarbete med våra återförsäljare, du kommer därför regelbundet besöka deras anläggningar och ha ansvaret för att leda och stödja våra ÅF gällande försäljningen av Triumps helhetsaffär (motorcyklar, parts, clothing och accessories). Du kommer att tillsammans med ÅF planera och arbeta för att uppnå överenskomna säljmål och uppsatta KPI’er, och sätta in nödvändiga åtgärder där behov finns. Med din hjälp ökar de sin försäljning och lönsamhet, och skapar nöjda samt återkommande kunder. Du kommer spela en viktig roll i hur vi positionerar vårt varumärke utåt, därav är det av vikt att du har de rätta verktygen för att kunna sälja in Triumphs helhetskoncept, en livsstil. Du kommer även ha ansvaret för vår kvalitetsresa i vårt nätverk, affärsutveckling och dealer development. Rollen är mycket självständig och därför är det viktigt att du kan planera din arbetsdag själv. Du kommer utgå från vårt kontor i Stockholm.

Din profil

För att matcha rollen ser vi att du har en gedigen bakgrund inom försäljning av premiumprodukter, helst inom produkter med stark anknytning till customer experience och lifestyle, kanske inom fordonsbranschen, där du jobbat i en affärsinriktad/säljande och utvecklande roll. Du har dokumenterad erfarenhet av goda försäljningsresultat baserad på värdeskapande försäljning. Har du branschvana inom vår industri är detta en merit. Du måste ha erfarenhet av MC samt passion för motorcyklar för att lyckas i rollen.

Som person skall du vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du är en drivande och coachande person som inger förtroende och trivs i en relationsbyggande roll. Vi ser även att du besitter god affärsförståelse och har ett lönsamhetstänk. Sist men inte minst delar du naturligtvis också vårt stora intresse för motorcyklar. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har god systemvana och kunskaper i MS Office, framför allt i Excel och PowerPoint. B-körkort samt MC-körkort är krav. Du kanske även talar ett annat av de nordiska språken.

Om företaget

Triumph är den största brittiska motorcykeltillverkaren och har över 700 återförsäljare världen över. Företaget grundades år 1902 och Triumph Motorcycles firade 120 år av motorcykeltillverkning 2022. I mer än två decennier har Triumph Motorcycles varit baserat i Hinckley, Leicestershire, och har producerat ikoniska motorcyklar som perfekt blandar autentisk design, karaktär, karisma och prestanda. Triumph har för närvarande cirka 2 000 anställda världen över och har dotterbolagsverksamheter i Storbritannien, Nordamerika, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Japan, Sverige (Skandinavien), Benelux, Brasilien, Indien och Thailand samt ett nätverk av oberoende distributörer. Triumph har tillverkningsanläggningar i Hinckley, Leicestershire och Thailand samt CKD-anläggningar i Brasilien och Indien.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Teo Sandahl, teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Triumph Motorcycles
  • Företag

   Triumph Motorcycles
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2022-11-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-12-22

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt