AutoExecutive Nätverk Syd

Arbetsbeskrivning

Vi har en hög efterfrågan på tjänster inom Autoexecutive. Vi söker därför dig som vill ingå i vårt nätverk av personer i ledande befattning inom motorbranschen. Vi arbetar brett i motorbranschen och har våra kunder i flera segment så som personbil, lastbil, entreprenad, lantbruk, reservdelar, däck, leasingbolag mm.
Har du erfarenhet av affärsutveckling, försäljning, ekonomi eller likdanande i en ledande befattning i motorbranschen så skicka in en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig.

Din profil

Har du tidigare arbetat som VD, COO, försäljningschef, ekonomichef, marknadschef eller annan liknande befattning är du av relevans för vårt nätverk.
Vi söker dig som antingen redan nu vet att du vill vidare eller dig som bara är nyfiken på att få ta del av vårt nätverk och de tjänster som vi erbjuder.

Om företaget

AutoExecutive är ett separat affärsområde inom Autorekrytering som är specialister på rekrytering av seniora befattningar inom motorbranschen med fokus på positioner i ledningsgrupp och styrelse. Våra AutoExecutive-rekryterare har förutom kompetens inom rekrytering, utvärdering och testning också egen erfarenhet av att inneha högre exekutiva positioner såsom Styrelseordförande, VD eller COO. Inom AutoExecutive arbetar vi, vid behov, över både branschgränser och nationella gränser för att hitta de starkaste kandidaterna för just de specifika utmaningar, möjligheter och behov er organisation står inför.

Kontaktuppgifter

Är du intresserad av att ta ett förutsättningslöst möte är du välkommen att kontakta vår Regionchef Clemens Döring på 0707 89 85 81.
Skicka gärna in en presentation om dig själv eller ett CV så kan vi lättare se vilka områden du är aktuell för.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2022-11-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-01-30

Kontaktperson

Clemens Döring
Clemens.doring@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt