Automotive engineer

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av framtidens fordonsindustri? Är du en passionerad och skicklig Fordonsingenjör som drivs och brinner för att utveckla innovativa lösningar? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker för kunds räkning efter engagerade fordonsingenjörer för att ansluta sig till deras dynamiska team. Som en del av teamet kommer du att vara involverad i att forma och förverkliga banbrytande teknik inom fordonssektorn. Du kommer att vara ansvarig för att designa och utveckla komponenter och system för att säkerställa optimal prestanda, effektivitet och hållbarhet.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och kännedom om drift och underhåll av tekniska system. Vi söker dig som har teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande, samt några års arbetslivserfarenhet från relevant verksamhetsområde. Har du fordonsteknisk kompetens är det meriterande.
Du har ett starkt säkerhetstänk, är analytisk och kan snabbt analysera och hantera komplexa frågor. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi även att du har erfarenhet av att bygga och behålla hållbara relationer, både internt och externt.

Som person är du nyfiken, har god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt och förstår vikten av att mottagaranpassa kommunikationen. Du arbetar med en strukturerad höjd samtidigt som du har ett flexibelt och proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Det gör att du har en god förmåga att snabbt växla mellan strategiskt tänk och operativt utförande. Du har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift.

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare, konsult och kandidat. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-08-10
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-11-29

Kontaktperson

Elin Karlsson

Tipsa dina vänner

Kontakt