Besiktningstekniker till Bilprovningen Eslöv

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Just nu söker vi en person som vill växa i rollen som besiktningstekniker till Bilprovningens station i Eslöv. Som besiktningstekniker är din huvudsakliga roll att kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till dem lagrum som gäller. I arbetet ingår även kundservice och rådgivning, samt kvalitetssäkring och administration.

Din profil

För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer. Vi ser det såklart som en stor fördel om du har ett stort bilintresse och tidigare erfarenhet av arbete som besiktningstekniker. Det är krav på B-körkort men det är starkt meriterande om du har ytterligare körkortsbehörigheter. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en noggrann, driven och ansvarsfull person med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Tillsammans med ditt team och stationschef ser ni till att leverera det bästa kundmötet i branschen.

Om företaget

Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka brister bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2020 genomförde företaget 1,58 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 653 MSEK.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilprovningen Eslöv
  • Företag

   Bilprovningen Eslöv
  • Ort

   Eslöv
  • Inkommet

   2022-08-03
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-09-13

Kontaktperson

Karl Andersson

Tipsa dina vänner

Kontakt