Besiktningstekniker till Bilprovningen Strängnäs

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Vi rekryterar ytterligare en person som vill växa i rollen som Besiktningstekniker på Bilprovningens station i Strängnäs, här besiktar vi MC, lätta fordon och tunga fordon.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en individuellt anpassad utbildning på cirka 6–8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.

Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga uppgifter att:

- Kontrollera fordon och se till att fordonen är trafiksäkra och lever upp till de lagrum som gäller.

- Kundservice och rådgivning

- Kvalitetssäkring och administration.

Din profil

För den här rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och vet hur man bemöter kunder i olika situationer.
Vi ser gärna att:

- Du har ett stort bilintresse och/eller tidigare erfarenhet från motorbranschen sedan tidigare.

- Det är krav på C-körkort men om du har ytterligare körkortsbehörigheter ses det som meriterande

För att ha goda förutsättningar som Besiktningstekniker ser vi att du innehar C-körkort och fullständig gymnasiekompetens samt behärskar svenska i tal och skrift.
Dokumenterad erfarenhet som Fordonsmekaniker är även meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceorienterad, social, noggrann och flexibel. Du trivs att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du säkerställer en hög kvalité. Vidare ser du dig själv som en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet. Att få vara en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera det bästa kundmötet i branschen är en stark motivationsfaktor för dig!

Om företaget

Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2019 genomförde företaget 1,4 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 647 MSEK.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. För frågor om tjänsten vänligen hör av dig till Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilprovningen Strängnäs
  • Företag

   Bilprovningen Strängnäs
  • Ort

   Strängnäs
  • Inkommet

   2023-01-31
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-27

Kontaktperson

Mathilda Heimer
mathilda.heimer@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt