Bilintresserad Butikssäljare till Hansen Group!

Arbetsbeskrivning

Har du ett genuint intresse för amerikanskabilar och även gillar motorsport? Trivs med att sätta kunden i centrum och att utveckla affären i butik? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Hansen Group förstärker teamet och söker nu en bilintresserad butikssäljare till butiken i Spånga. Detta är en kombinerad butik och består av fyra affärsområden – Hansen Racing/Autoracing/Hansen Marine/Gulf. Till största del innebär tjänsten försäljning av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar men även motorsport & performance samt marinförsäljning förekommer i butiken. Butiken ligger i samma byggnad som Hansen Groups huvudkontor i Spånga där såväl företagskunder som privatkunder kommer som söker expertis inom området och proffsigt bemötande.

Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på resan att utveckla butiken mot nya framgångar. Du kommer tillhöra ett härligt team bestående av andra bilintresserade kollegor och rapportera till butikschefen.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från motorbranschen och en bred teknisk kompetens, förvärvad professionellt eller genom privat intresse. Du har ett stort intresse för bilar och motorsport. Du är van att arbeta med reservdelar och det är meriterande om du har ett par års butiksvana eller annat serviceorienterat yrke med kundkontakt. Slutligen har du en god datorvana, behärskar svenska i tal och skrift samt har en god engelska och kunskap om engelska tekniska termer.

Som person är du social, noggrann och prestigelös. Du har en förmåga att se helheten och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service och intryck i butiken. Vidare har du ett sinne för kundservice och brinner därför för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer där kunden är i fokus.

Tjänsten är placerad i Spånga och är en heltidstjänst förlagd i nuläget på vardagar med arbetstider 08:20-17:00.

Vi är en arbetsgivare med stort fokus på att våra medarbetare ska trivas. Vi har bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bonus och personalrabatt på delar. Varje dag bjuds våra medarbetare på frukost och ser även till att toppa teamkänslan med en gemensam utlandsresa varje år.

Om företaget

Hansen Group är Europas största och ledande distributör av amerikanska bilreservdelar och tillbehör. Vi är ett team på 70 entusiastiska medarbetare som står redo att serva ditt projekt i vårt 14.000 kvm2 stora lager med över 60.000 artikelnummer i Spånga. Vi är ett familjeföretag grundat 1966 och är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev, samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. C. Hansen Group AB är även licenstagare av varumärket Gulf i Sverige som innefattar smörjmedel och bränslestationer. Mer information finns på www.thehansengroup.se

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Elin Karlsson, tel. 073-504 78 31. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Hansen Group
  • Företag

   Hansen Group
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-02-12
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-06

Kontaktperson

Elin Karlsson
elin.karlsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt