Bilplåtslagare till Sjöbo Autoplåt

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska lämna så nöjda som möjligt och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar, du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Din profil

Vi söker en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.
Rollen kräver en positiv och självgående person som vill utvecklas med företaget och inom yrket. Du har gått utbildning för yrket eller har motsvarande förkunskaper. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Krav:
Fordonstekniskutbildning
B-körkort
Svenska i tal och skift

Om företaget

Sjöbo Auto Plåt startades 1991 av Sven-Inge Ohlsson, som fortfarande driver firman, idag tillsammans med sonen Martin och ytterligare 9 duktiga medarbetare. Vi har idag en toppmodern verkstad på 1300 m2. Vi hanterar plåtskador, lackering, plastreparationer, AC, hjulinställningar, reparation av stenskott, byten av rutor, felsökning med hjälp av moderna diagnosinstrument som ger ett snabbt besked om felorsaken. Med andra ord, vi reparerar allt på Din bil.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Isak Jogre. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sjöbo Autoplåt AB
  • Företag

   Sjöbo Autoplåt AB
  • Ort

   Sjöbo
  • Inkommet

   2023-09-05
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-10-07

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt