Bilsäljare KIA till Aros Auto Enköping

Arbetsbeskrivning

Aros Auto är en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare med två anläggningar och totalt 65 anställda. Vi rekryterar nu en bilsäljare till vår anläggning i Enköping! Här har du chansen att få sälja innovativa KIA – marknadsledande i Sverige inom elbilar och med ett mycket brett modellprogram.

Som anställd hos Aros Auto blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vårt framgångsrika säljteam består av fyra säljare och en försäljningschef. Vi slår redan idag våra högt uppsatta mål och tror att vi med din hjälp kan nå ännu längre! Här får du ta ansvar för hela processen - från kundbearbetning, provkörning och offert till försäljning och uppföljning, med målet att skapa en extraordinär kundupplevelse och återkommande kunder. Du kommer sälja såväl nybil som begagnat mot privatpersoner och företag.

Detta är en direktrekrytering till Aros Auto. Fast lön + provision (utbetalas direkt vid ordertecknande). Arbetstider måndag-torsdag 9-18, fredag 9-17 samt varannan lördag 10-14. Söndagar stängt.

Din profil

För att matcha profilen ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln. Erfarenhet som nybilssäljare är starkt meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har en utpräglad servicekänsla och en förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är målinriktad, självdriven, lyhörd och brinner för att hitta den bästa lösningen för kunden. För oss är samarbete och gemenskap viktigt och därför söker vi en lagspelare som vill bidra till den positiva stämningen på anläggningen. Här ges du frihet under ansvar och ett närvarande och coachande ledarskap.

Något vi är väldigt stolta över på Aros Auto är den härliga kulturen som finns på företaget. Vi tar hand om varandra och ser till att alla trivs och utvecklas i sina roller. Vi bjuder alla våra medarbetare på frukost varje dag och friskvårdsbidrag. Sedan starten 1983 har vi vuxit från den lilla verkstaden till dagens 2 anläggningar med totalt 65 anställda och en omsättning på 400 miljoner kronor. Visst vill du vara med på vår framtida resa?

Om företaget

Aros Auto är en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare med två anläggningar och totalt 65 anställda. Familjeföretaget startades 1983 i Västerås av Bengt Egnesund. Idag har företaget utvecklats till två anläggningar, med utökning i Enköping, och drivs tillsammans med hans två söner. Vi är auktoriserade återförsäljare för KIA och Maxus. Aros Auto i Västerås har sålt och servat KIA i över 19 år och räknas idag till en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare. Utöver KIA och Maxus är vi också märkesverkstad för SAAB.

Vi är stolta över att vara i det absoluta toppskiktet när det gäller kundnöjdhet. Vi är bland de bästa i branschen inom alla våra områden - serviceverkstad, skadeverkstad, rekonditionering och försäljning. Aros Autos ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla och en ny generation bilar med senaste ingenjörskonst. Familjeföretaget Aros Auto utvecklas vidare i pappa Bengts framgångsrika bilspår. Vi är Mälardalens ledande KIA-handlare, ett familjeföretag i ständig utveckling. Varmt välkommen till oss!

Kontaktuppgifter

Denna rekryteringsprocess görs i samarbete med Autorekrytering. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare June Pärnänen på telefonnummer 070 622 60 19. Urval och intervjuer kommer att ske i början av augusti, men skicka gärna in din ansökan redan nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

Aros Auto
  • Företag

   Aros Auto
  • Ort

   Uppsala län
  • Inkommet

   2022-08-04
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-27

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt