Bilsäljare KIA till Aros Auto Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och målinriktad person med ett brinnande intresse av försäljning? Nu söker vi en säljare som vill vara med och stärka upp vårt försäljningsteam i Västerås ytterligare. Aros Auto är en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare med två anläggningar och totalt 65 anställda. Här har du chansen att få sälja innovativa KIA – marknadsledande i Sverige inom elbilar och med ett mycket brett modellprogram.

I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning av nya KIA samt begagnade bilar. Stort fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer med befintliga såväl som nya kunder. Vi slår redan idag våra högt uppsatta mål och tror att vi med din hjälp kan nå ännu längre!

Som säljare arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. En stor del av rollen innebär att aktivt arbeta för att hitta nya kunder. Proaktivitet med telefonsamtal och närvaro online är exempel. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet och ser till att försäljningshallen alltid är representativ och uppdaterad med rätt informationsmaterial. Här får du ta ansvar för hela processen med målet att skapa en extraordinär kundupplevelse och återkommande kunder.

Din profil

För att matcha profilen ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Erfarenhet som nybilssäljare eller inom telefonförsäljning är starkt meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har en utpräglad servicekänsla och en förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är målinriktad, självdriven, lyhörd och har förmåga att ta egna initiativ på affärsmässiga grunder. För oss är samarbete och gemenskap viktigt och därför söker vi en lagspelare som vill bidra till den positiva stämningen på anläggningen. Här ges du frihet under ansvar och ett närvarande och coachande ledarskap.

Vi erbjuder dig
• chansen att få jobba med ett starkt varumärke, tillsammans med duktiga och engagerade kollegor
• en möjlighet att få vara med i den gröna omställningen och elektrifieringen av fordonsbranschen
• en arbetsplats som månar om sina anställda och som tycker att det är viktigt att man trivs och har roligt på jobbet

Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Har du rätt inställning och driv tror vi att du kan lyckas i rollen även om du inte har tidigare erfarenhet från bilbranschen. Beskriv gärna i ditt personliga brev varför just du är rätt för rollen!

Anställningsvillkor: Tillsvidare, heltid.
Arbetstider, måndag-fredag samt varannan helg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Om företaget

Aros Auto är ett familjeföretag som 1983 startades i Västerås. Idag har företaget utvecklats till två anläggningar, med utökning i Enköping. Vi är återförsäljare med auktorisering från KIA och Maxus. Aros Auto i Västerås har sålt och servat KIA i över 19 år och räknas idag till en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare. Utöver KIA och Maxus är vi också märkesverkstad för SAAB. Vi är stolta över att vara i det absoluta toppskiktet när det gäller kundnöjdhet. Vi är bland de bästa i branschen inom alla våra områden - serviceverkstad, skadeverkstad, rekonditionering och försäljning.

Aros Autos ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla och en ny generation bilar med senaste ingenjörskonst. Vi är Mälardalens ledande KIA-handlare. Ett familjeföretag i ständig utveckling. Varmt välkomna till oss!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen på tel. 070 622 60 19. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Aros Auto
  • Företag

   Aros Auto
  • Ort

   Västmanlands län
  • Inkommet

   2023-01-30
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-18

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt