Bilsäljare till Sports Car Center i Smista

Arbetsbeskrivning

Är du en riktigt passionerad bilentusiast som älskar sportbilar och har erfarenhet av begagnathandel? Då är detta din chans!

På Sports Car Center får du möjlighet att leva ut din passion och utveckla långsiktiga kundrelationer. Här värdesätter vi våra medarbetares eget intresse och initiativförmåga till vilka bilar som står i hallen. Genom goda relationer till kunderna arbetar vi nära och rådgivande samt arbetar proaktivt i säljarbetet. Att arbeta som bilsäljare hos oss är ett dynamiskt och roligt arbete där du får sätta din prägel på affären och tillsammans med dina kollegor fortsätta driva SCC framåt!

Arbetet kommer bland annat att innefatta:
• Utveckla affären för begagnade bilar genom att arbeta proaktivt med bilparken och försäljningen
• Demonstrera bilar, hanterar provkörningar
• Svarar på frågor om bilarnas funktioner, olika produkter och finansieringslösningar
• Administration såsom att offerera och skapa order samt leverera bilen till kund
• Samverka internt för att stärka affären

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från begagnathandel och som har en starkt kundorienterad profil. Hos oss är det av största vikt att du är en lagspelare och att du ser till helhetsaffären. Då rollen är bred och innefattar alla steg kring prospektering, inbytesbilar, administration, sälj och fakturering är det viktigt att du har en entreprenörsanda som du förverkligar i bolaget. Du är driven och håller en hög energinivå samtidigt som du är positiv och glad. Som säljare bygger du starka relationer till dina kunder och arbetar långsiktigt med kunderna, dock är du inte rädd för att avsluta och aktivt hjälpa kunderna i sitt bilköp. För att söka tjänsten måste du ha B-körkort samt tala och skriva flytande på svenska och engelska.

Om företaget

Sports Car Center, SCC grundades 1984 i Helsingfors, Finland. Företaget ingår i Catamount -koncernen som omsätter 2 miljarder SEK per år med sina ca 200 anställda. Koncernen säljer 4 000 nya bilar per år samt 10 000 begagnade bilar. Vår serviceverksamhet tar hand om ca 30 000 fordon per år i koncernens anläggningar.

Vår känsla för lyxbilar har förfinats under många år med generalagenturen för märken som Ferrari, Jaguar, Land Rover och Maserati, men i Sverige är vi helt märkesoberoende. Med örat mot motorvägen och fantastiska branschkontakter, gör vi nu de bästa bilarna i hela Europa tillgängliga för våra svenska kunder. Vi är SCC – och vi är här för att stanna.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Isak Jogre. Varmt välkommen med din ansökan!

Spors Car Center
  • Företag

   Spors Car Center
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-03-08
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-03-30

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt