Tekniker till Svea Husbilar i Älmsta

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och händig fuktskadetekniker som vill vara en del av ett trevligt och ambitiöst team.

Du ansvarar för att reparationer och service av fuktskador åtgärdas på ett tillförlitligt sätt och enligt tillverkarens anvisningar. Arbetet är varierande och omfattar bland annat genomförande av fukttest, felsökning, reparation och byte av material på bodel, reparation av fuktskador på husbilar samt stöd av andra funktioner på anläggningen. Eftersom Svea Husbilar fokuserar starkt på goda kundrelationer är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna som vi tillämpar är 08–17, måndag till fredag.

Din profil

För att komma till din rätt och lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att ha arbetat som snickare eller inom ett liknanande hantverksyrke där du har visat prov på kreativt tänkande och problemlösning. Har du erfarenhet eller intresse inom husbilar är det meriterande, men inte ett krav. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar oss att du är en noggrann, driven och ansvarsfull person med viljan att lära dig och förmågan att hålla god struktur även under press. Vi ser även att du gärna är lösningsorienterad och intresserad av att arbeta på ett snabbt växande företag, där du kommer få mycket frihet att vara kreativ i hur du löser utmaningar.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Vi förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2021 strax över 370 miljoner kronor. Vi är fortfarande inne i en expansiv fas och består i skrivande stund av fyra anläggningar och drygt 50 medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Husbilsgruppen
  • Företag

   Husbilsgruppen
  • Ort

   Norrtälje
  • Inkommet

   2024-02-14
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-30

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt