Bodelstekniker till Svea Husbilar i Mora

Arbetsbeskrivning

I din roll som bodelstekniker är ditt huvudsakliga ansvar att utföra garantijobb, felsökning och reparationer på husbilar. Dina arbetsuppgifter omfattar även svagströmsarbete, inklusive programuppdateringar av styrenheter. Rollen inkluderar också konstruktion och finsnickeri, där du ibland byter inredning för att åtgärda fuktskador och liknande. Du utför mindre VVS-arbeten relaterade till pumpar och avlopp samt arbetar med olika värmesystem, både vattenburna och luftburna.

Din profil

Som individ besitter du en bred teknisk kompetens och använder dina färdigheter för att lösa de uppgifter som behöver åtgärdas. Du är noggrann och har en förmåga att hitta kreativa lösningar. Du trivs med att se konkreta resultat av ditt arbete, uppskattar variation i arbetsuppgifterna och hanterar dem med engagemang och flexibilitet. Som kollega är du samarbetsvillig, delar med dig av dina kunskaper och är lyhörd gentemot andra.
Bland dina kompetenser och erfarenheter uppskattar vi att du har utbildning och/eller erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: snickeri, elektricitet, besiktningsteknik, VVS eller liknande. Om du dessutom har dokumenterad erfarenhet från fritidssektorn med inriktning på husbilar och husvagnar, är det positivt.
Du innehar B-körkort och behärskar det svenska språket väl och talar och skriver svenska flytande.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Vi förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2021 strax över 370 miljoner kronor. Vi är fortfarande inne i en expansiv fas och består i skrivande stund av fyra anläggningar och drygt 50 medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Husbilsgruppen
  • Företag

   Husbilsgruppen
  • Ort

   Mora
  • Inkommet

   2024-02-07
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-30

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt