Bud- och Servicepersonal till Rydahls

Arbetsbeskrivning

Har du ett gediget intresse för service och kundbemötande? Vill du vara med och fortsätta utveckla service och kundnärvaro hos Rydahls reservdelskunder i Stockholmsområdet? Då ska du läsa vidare, Rydahls utvecklar sin organisation med bud/service -personal.

Rollen utgår från vårt lager i södra Stockholm, där du i din tjänst agerar som en viktig support till våra säljare. Du kommer huvudsakligen vara behjälplig och ansvara för utkörning av våra produkter till kunder som är verksamma inom tunga fordonssektorn (buss, lastbil & tunga släp). Rollen är kundnära och du kommer genom det även vara behjälplig vad gäller att ta emot och vid behov registrera order från våra kunder och genom det fortsätta utveckla affären.

Utöver ovan ansvarar du även för drift av våra lager avseende uppackning av varor, struktur, optimering och löpande inventering.

Din profil

Vi söker dig som innehar B-körkort och har tidigare arbetslivserfarenhet inom en kundorienterad roll, kanske har du tidigare arbetat inom Service alternativt erfarenhet av Budverksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är en ansvarsfull och självständig person som trivs i en roll där du får bygga relationer med både nya och befintliga kunder. Du tillämpar ett flexibelt arbetssätt där du utgår från kunden och dennes behov. Du tillämpar en positiv inställning i ditt arbete och har en god förmåga att planera ditt eget arbete.

Vidare besitter du en god datorkunskap och har lätt för att lära dig och sätta dig in i nya system. Det är meriterande om du innehar Truckkort eller tidigare har arbetat i Jeeves.

Eftersom vi är verksamma inom Fordonsbranschen ser vi gärna att du delar vårt intresse för fordon!

Om företaget

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Rydahls
  • Företag

   Rydahls
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-01-30
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-11

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt