Certifierad Besiktningstekniker till kommande direktrekrytering

Arbetsbeskrivning

Är du idag certifierad besiktningstekniker och intresserad av nya utmaningar?
Då vill vi komma i kontakt med dig!

Som certifierad besiktningstekniker kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team, där du dagligen möter inkommande kunder och säkerställer en högklassig kundupplevelse med fokus på service och säkerhet. Du blir en del av ett bolag som utför en samhällsviktig funktion, och ditt arbete kommer att vara av varierande karaktär där du både utför praktiska uppgifter och hanterar tillkommande administration. Du kommer huvudsakligen att arbeta självständigt men ingår även i ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra och hjälps åt när det behövs.

Din profil

Vi söker dig som är certifierad besiktningstekniker med minst K1 -behörighet. Du trivs i en praktisk roll och är positiv till att utvecklas och dra nytta av de utvecklingsmöjligheter som erbjuds.

Om företaget

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter din kompetens och ser fram emot att välkomna dig till vårt team av dedikerade, professionella tekniker.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av ett team som strävar efter att leverera enastående service och kvalitet, då är detta tjänsten för dig!

Kontaktuppgifter

Mer info om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Ethan Arancibia på 070-840 69 73.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Autorekrytering AB
  • Företag

   Autorekrytering AB
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-05-14
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-05-30

Kontaktperson

Ethan Arancibia
ethan.arancibia@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt