Content & Marketing Coordinator till SPG Nordic

Arbetsbeskrivning

Har du en passion för sociala medier och digital marknadsföring? Söker du en bred roll där du får ta ett helhetsansvar för den digitala marknadsföringen? Då ska du fortsätta att läsa! SPG Nordic är distributör för välkända varumärken som Piaggio, Vespa, Aprilia och Moto Guzzi i flera nordiska länder. I koncernen ingår även Skandinaviens största återförsäljare av moped och MC - ProBike. Vi är på jakt efter en Content & Marketing Coordinator och ser fram emot att höra från just dig!

Rollen är helt ny hos oss vilket ger dig stor frihet att påverka hela vår contentstrategi och få forma din egen roll. Som Content & Marketing Coordinator har du helhetsansvar för vår digitala närvaro och arbetar med att skapa högkvalitativt content i olika kanaler. Du trendspanar och arbetar kreativt med att producera material som ligger i linje med dessa. Vidare initierar och driver du projekt tillsammans med marknadsbyrå samt samarbeten sociala medie-profiler.

I rollen kommer du dessutom att:
• Ansvara för att uppdatera hemsidan vid exempelvis kampanjer och prisjusteringar
• Producera och skicka nyhetsbrev till våra återförsäljare
• Planera evenemang och mässdeltagande
• Stötta våra återförsäljare vid planering av nylanseringar

Din profil

Vi söker dig med ett naturligt intresse för sociala medier och content. Du är uppdaterad på de senaste trenderna inom sociala medier och är van vid att arbeta på dess plattformar – antingen professionellt eller genom privat intresse. Har du relevant utbildning eller erfarenhet från en liknande roll är det mycket meriterande, men inte ett krav. Är du kreativ, har ett stort intresse för sociala medier och rätt inställning tror vi att du kan lyckas bra i rollen. Som person kommer du gärna med egna idéer och har en förmåga att självständigt driva projekt framåt. Har du ett motorcykelintresse är det givetvis meriterande, men absolut inget krav.

Om företaget

SPG Nordic är exklusiv distributör av Piaggio, Vespa, Aprilia och Moto Guzzi i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dessa varumärken ägs av Piaggio Group vilka är Europas största tillverkare av tvåhjuliga motorfordon. Vi är också en del av en koncern där även återförsäljarkedjan ProBike (Skandinaviens största återförsäljare av moped och mc) ingår.

På vårt kontor i Täby Kyrkby arbetar ett tight team som trivs med varandra och har som mål att bli en ännu mer attraktiv distributör inom MC och Moped.

Detta är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, tel. 070 622 60 19. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

SPG Nordic
  • Företag

   SPG Nordic
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-01-30
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-25

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt