Customer Data Configuration Specialist till ALD Automotive

Arbetsbeskrivning

Besitter du en god systemvana och vill utvecklas i en administrativ roll? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Customer Data Configuration Specialist till ALD Automotive! Som Customer Data Configuration Specialist utgör du en viktig del för vår fortsatta tillväxt.

I rollen ansvarar du för att upprätta, underhålla och uppdatera kundinformation i vårt interna system. Områden som du kommer att hantera är bland annat Konfigurering av kundinformation, Portalinformation gällande Bilpolicy, Mobilitetslösningar, Prissättning samt Faktura- och Försäkringsupplägg.

Du tillhör företagets Säljorganisation och kommer att arbeta i nära samarbete med andra interna avdelningar, däribland våra Key Account Managers, Car & Mobility Advisors, Customer Care och IT.

I rollen arbetar du bland annat med att:
- Uppdatera och underhålla systemet med korrekt kundinformation och Konfigurering
- Ta fram förslag och idéer på förbättringsförslag för nya systemfunktioner
- Testa och utveckla nya systemfunktioner
- Proaktivt arbeta för att säkerställa och förbättra kvalitén för våra leveranser
- Genomföra presentationer och utbildningar för nya funktioner

Din profil

Vi söker dig som:
- Har en godkänd gymnasieutbildning samt Akademiskutbildning inom Ekonomi, IT eller motsvarande
- Har en mycket god systemvana och ett intresse för administration och IT
- Har god datavana och mycket goda kunskaper i MSOffice, innefattande mycket goda kunskaper i Excel
- Uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift
- Har B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du har god förståelse för affären. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och problemlösning. Vi ser även att du trivs medsjälvständiga arbetsuppgifter såväl som uppgifter som bygger på ett nära samarbeta med kollegor. Vi ser gärna att du delar vårt gemensamma intresse för bilar!

Om företaget

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

ALD Automotive
  • Företag

   ALD Automotive
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2022-10-02
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-22

Kontaktperson

Alida Antonsson
alida.antonsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt