Däckansvarig till Moberg Bil

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av arbete med däck? Trivs du i roller med ansvar och där det finns möjlighet till personlig utveckling? Då kan du vara den vi söker som däckansvarig!

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och har startat upp ett eget däckhotell. Vi söker därför en däcksansvarig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper och servar en begagnad personbil, transportbil eller sportbil.

Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

Våra Mekaniker är Moberg Bils hjärta och arbetet präglas av ansvar och hög kvalitet så att våra kunder blir våra ambassadörer och du kommer få de rätta förutsättningarna för att kunna uppnå detta. Däckmontören ansvarar för kundkontakt, administration, försäljning av däck samt däckbyten och däckförvaring, så att kundlojaliteten ökar och därmed varumärket Moberg Bil stärks.

Din profil

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid som ansvarig däckmontör på vårt däckhotell. För att lyckas i rollen hos oss är du ambitiös, strukturerad och drivs av personlig utveckling samt att du innehar B-körkort. Du kommer att få utbildning och vill du utvecklas så finns många intressanta arbetsuppgifter framöver inom Moberg Bil.

Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att varumärket Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kundlojalitet, lönsamhet, och glädje. Din roll är även som ansvarig däckmontör att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för utvecklingen av vår verkstadsdel så att våra kunder anlitar oss igen.

Om företaget

Moberg Bil AB bildades 2016 av företagets ägare och VD, Tobias Moberg. Moberg Bil AB har haft stora framgångar vilket beror på att vi sätter kvalitet och kund¬nöjdhet högt. Vi bedriver i dag handel med personbilar och transportfordon. Med vår certifierade fordonsverkstad erbjuder vi service och verkstadstjänster för dessa fordon. Under 2021 såldes ca. 1 600 fordon och många av dessa var återkommande nöjda kunder sedan tidigare.

Att köpa bil hos oss är enkelt och många väljer oss idag p.g.a. våra förmånliga priser och vår kvalitet. Våra professionella säljare utgår alltid från dig som kund och vårt mål är att lyckas leverera ett fordon efter just dina behov.

Att vi älskar det vi gör, märks och avspeglar sig hos våra medarbetare och i vår kund¬nöjdheten. Vi satsar på fordon med god historik och köper därför främst fordon från leasingbolag och ny-bilsåterförsäljare.

Hos Moberg Bil AB är allt möjligt och det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd

Moberg Bil
  • Företag

   Moberg Bil
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-09-27
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-20

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt