Dansktalande rekryterare till Autorekrytering i Malmö

Arbetsbeskrivning

Som rekryterare hos oss ansvarar du för hela processen från införsäljning till kund tills uppdraget är avslutat. Du kommer ha ett spännande spektrum av tjänster och kandidater att arbeta med; alltifrån kundtjänstmedarbetare till chefer och specialister på internationella bolag. Då vi ser ett ökat rekryteringsbehov från danska bolag kommer du att få möjligheten att vara med och bygga upp vår verksamhet i Danmark.

Dagligen arbetar du bland annat med annonsering, intervjuer, urval, kundkontakt och referenstagning. Rollen innefattar också att identifiera nya kanaler för att nå kandidater till våra tjänster. Du är delaktig i försäljningsarbetet och det är viktigt att du känner eget ansvar för att ta in nya uppdrag och skapa goda kundrelationer. Att nätverka är en del av arbetet där du bland annat kommer vara med och representera Autorekryterings varumärke ute på mässor och events. Vi är nischade inom en mycket spännande bransch och det gör att din roll som rekryterare blir extra speciell i din kundkontakt. Att ha en hög servicegrad, ett stort intresse för kunden och deras utmaningar och en känsla för kundhantering i stort är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb hos oss. Administration är en ständigt närvarande uppgift så här kommer din administrativa talang väl till pass.

Allteftersom du blir mer varm i kläderna i rollen kommer du märka att du blir en uppskattad konsult hos dina kunder i rekryteringsprocessen och ett värdefullt bollplank för dina kandidater i branschen i deras strävan efter nästa drömjobb.

Vi är ett värderingsstyrt företag präglat av entreprenörsanda och arbetsglädje. Vår arbetsplats utmärks av snabba beslutsgångar och högt till tak och vi vill att du trivs i en miljö med högt tempo.

Din profil

Den vi söker innehar relevant utbildning inom personal, organisation, psykologi eller liknande. Det är viktigt att du har bakgrund från en kundorienterad roll och flera års arbetslivserfarenhet. Du har också några års erfarenhet av att arbeta med rekrytering. För att trivas hos oss är du en trygg person som bidrar med humor, nytänkande och precis som oss andra i företaget är du prestigelös och ställer upp där det behövs. Viktigast för oss är att du är rätt person för oss men främst att vi är rätt företag för dig. Då vi arbetar mot en del danska kunder, så ser vi gärna att du kan tala och skriva flytande danska. B-körkort är ett krav.

Lojalitet och generositet präglar vårt arbetssätt gentemot varandra. Vi vill att du vågar och vill mycket – tar initiativ och bidrar med nytänkande.

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!
Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Vi erbjuder…
- En unik möjlighet att arbeta nischat inom en bransch på framfart
- Chansen att specialisera sig inom rekrytering och ta dina erfarenheter till en ny nivå
- En kundorienterad kvalitativ roll där du får stort ansvar och lämnar avtryck
- En flexibel arbetsvardag med stort eget ansvar

Vi är ett företag som utvecklas och växer hela tiden och vår personal följer med. Vi ser fram emot att få en ny kollega och det blir spännande att få läsa just din ansökan!

Kontaktuppgifter

Ansökningarna kommer att behandlas löpande så skicka ditt cv med personligt brev så snart du kan. I din ansökan ser vi gärna att du berättar mer om hur du vill jobba med nischad rekrytering och hur du skapar mervärde i processerna mot såväl dina kunder som kandidater.
Välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Teo Sandahl, Teo.sandahl@autorekrytering.se

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2023-03-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-04-20

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt