Diagnostekniker till AlltiBil, Kungälv

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Vill du jobba med ett härligt och engagerat team? Då är det dig vi söker!
Vi söker efter en erfaren diagnostekniker till vår anläggning i Kungälv. Du kommer att bli en avgörande teamspelare på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från service till reparationer och avancerad felsökning. Vidare kommer du att ha det övergripande ansvaret för diagnos och mjukvaruuppdatering som rör vår märkesauktorisation för Peugeot.
Vi är ett härligt gäng som fokuserar på samarbete och gemenskap och alltid ser till våra kunders bästa.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning med minst fem års erfarenhet. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med svåra reparationsarbeten samt jobbat med modern diagnosteknik. Meriterande är det om du också jobbat med fordonsmärket Peugeot samt har utbildning för högvoltsteknik. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete eftersom vi satsar på att vidareutbilda våra fordonstekniker. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper samt engagemang. Du skriver och talar flytande i Svenska och Engelska och rör dig obehindrat i digitala miljöer.

Om företaget

AlltiBil är den lokala bilverkstaden.
AlltiBils verkstäder erbjuder samtliga verkstadstjänster för samtliga bilmärken, Idag finns vi på totalt fem olika platser i storgöteborg. AlltiBil har också ett dotterbolag, Bilglascentralen, som är ett av Göteborgs äldsta glasmästerier där vi dagligen byter fordonsglas för våra samarbetspartners och för våra kunder längs med västkusten.

Sedan starten 1999 har vi på AlltiBil strävat efter att skapa så många nöjda kunder som möjligt. Vi värdesätter långsiktiga relationer och har därför alltid sett det som vår främsta utmaning att inte bara möta men också att överträffa våra kunders förväntningar. Med stort engagemang och yrkesstolthet gör vi våra kunder redo att njuta av resan mot sina mål. Vi hoppas kunna vara mer än ett verkstadsalternativ.

Dessutom är utvalda verkstäder auktoriserade för Volvo, Peugeot, Hyundai och Saab. Oavsett vilken verkstad du väljer eller vilket fordon du har, kan du alltid vara försäkrad om högkvalitativa verkstadstjänster hos AlltiBil.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Teo Sandahl. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

AlltiBil
  • Företag

   AlltiBil
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-09-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-20

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt