Elfordonsspecialist till MAN i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse och kunnande inom elektronik och fordon? Då kan du vara MANs nya Elfordonsspecialist!

I rollen som elfordonsspecialist kommer du bli vår expert när det kommer till kunskap inom ellastbilar och elbussar. Din huvudsakliga arbetsuppgift är med hjälp av din expertis kunna hjälpa kunder med teknisk support och produktval. Därför är det av stort vikt att förstå kundens frågeställningar och vägleda dem till rätt beslut genom din produktkunskap. Du kommer arbeta mycket med dokumentation, uppföljningar, utveckling av processer samt ringa in förbättringsåtgärder och även strategiskt. Du kommer fungera som spindeln i nätet och kommer ha flera kontaktytor både internt och externt. Du kommer ha nära kontakt med våra kunder, verkstäder och fabriken. Tjänsten är kontorsbaserad i Stockholm, men resor kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunnande inom elektronik och fordon. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet inom fordonselektronik antingen från lätta eller tunga sidan. Har du dessutom högre utbildning inom ellära är detta starkt meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är en ansvarsfull och självständig person som motiveras av att ha kundkontakt och av att leverera lösningar. Du gillar arbeta i ett högt tempo och trivs i en varierad arbetsmiljö där du har flera uppgifter i gång samtidigt och där du ansvarar för att få saker gjorda. Vidare är du strukturerad, noggrann och kommunikativ där du ger ett professionellt och tillmötesgående bemötande. Du är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift och har goda system- och datakunskaper. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om företaget

Svenska Neoplan är ett dotterbolag till SAM-Service AB. I SAM-Service koncernen ingår förutom Svenska Neoplan AB även bl.a. Motorpark AB, Lion’s Trucks AB och Neokapital AB. Koncernens huvudsakliga inriktning är på försäljning, service, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.
Svenska Neoplans verksamhet innefattar försäljning av nya lastbilar och bussar samt begagnade bussar och reservdelar på den Svenska marknaden. Bolaget är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs bussprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN samt att bolaget nu mer även är importörer av MAN lastbilar.
Som svensk importör och generalagent i över 40 år för Neoplan bussar så har bolaget och dess serviceorganisation skaffat sig en mycket stor erfarenhet av den svenska bussnäringen. Bolaget är i dag en av de största leverantörerna av bussar på den svenska marknaden och har under alla dessa år enbart jobbat med bussar.
De framgångar som bolaget haft under över 40 års verksamhet beror mycket på att alla våra resurser har satsats på att bygga ut en mycket väl fungerande eftermarknadsorganisation. I nära samarbete med Neoplan Väst AB och Neoplan Syd AB så har servicenätet av strategiskt placerat verkstäder kraftigt byggts ut. Svenska Neoplan har i dag 10st kontrakterade och auktoriserade serviceverkstäder i Sverige.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl på Teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Motorpark
  • Företag

   Motorpark
  • Ort

   Stockholm
  • Inkommet

   2022-07-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-25

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt