Erfaren bilsäljare till Autopunkten

Arbetsbeskrivning

Brinner du för försäljning och kundservice?

Då kan du vara vår blivande stjärnsäljare mot Hondas kvalitativa bilar!
Vi söker till vår anläggning i Enskede en erfaren säljare som söker sig till en trygg stabil arbetsplats med stort utrymme för utveckling och nära till beslut.

Autopunkten AB är exklusiv återförsäljare av Hondaabilar med fullserviceanläggning i Enskede. I dina arbetsuppgifter kommer du att stå i frontlinjen och äga hela kundkontakten genom att proaktivt jobba med bilaffären på ett nyskapande sätt. Med telefonen som främsta verktyg skapar du din egen kundstock genom en personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation.

Här får du ansvar för hela säljprocessen genom att boka dina egna möten för både nybils- och begagnad försäljning. Du sköter hela affären från första kundkontakt till leverans.

Vanliga arbetsuppgifter innebär utöver försäljning av bil även försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, mm. Har du rätt förutsättningar får du verktygen att utvecklas och lyckas i en framgångsrik organisation med ett av världens största bilmärken i fronten.

Din profil

Vi tror du har minst några års erfarenhet från bilförsäljning i tidigare roller och att du sätter kunden i fokus för att ge dom möjligheten till en trygg bilaffär.
Att du är beredd, precis som oss, att satsa lågsiktigt på din karriär för att skapa förutsättningen tillsammans att göra detta till en av dom bästa arbetsplatserna du varit på. Viktigast är dock din personlighet. Vi tror att du har ett stort säljdriv och är tävlingsinriktad men också ödmjuk och delar med dig av ditt engagemang där det behövs som mest.

Vi ebjuder:
* en stark fast lön + provistion
* Möjlighet till vidareutveckling, utbildningar m.m
* en familjär organisation med nära till beslut
* En arbetsplats som satsar på dig långsiktigt

Om företaget

Autopunkten grundades 1978 och är ett familjeföretag i tredje generationen. Nu som då finns vi på Sandsborgsvägen i Enskede där vår huvudsakliga verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bilar, service och reparationer samt reservdelar/tillbehör.

Vi satsar på det personliga engagemanget i varje kundmöte och arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitet i våra åtaganden. Sedan 2004 är vi återförsäljare för Honda och är mycket stolta över att kunna erbjuda bilar med så pass hög driftsäkerhet och kvalité som Honda står för. Utöver kvalité är körglädje, miljömedvetenhet och säkerhet ett starkt signum för Honda.

Kontaktuppgifter

Tor.linne@autorekrytering.se

Autopunkten
  • Företag

   Autopunkten
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-02-05
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-03-30

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt