Erfaren Tekniker till Aros Auto i Enköping

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren fordonstekniker? Lockas du av tanken på att arbeta i en positiv och engagerad arbetsmiljö? Då kan rollen master technician hos Aros Auto vara nästa steg för dig i din karriär!

I egenskap av Tekniker spelar du en central roll när det kommer till att identifiera och lösa problem i olika fordon. Ditt arbete kommer främst att fokusera på att felsöka och diagnostisera funktioner samt kommunikationssystem. Det är din uppgift att säkerställa att eventuella problem diagnostiseras och åtgärdas på ett tydligt och pålitligt sätt. Dina arbetsuppgifter kommer även inkludera service- och reparationsarbeten för att säkerställa fordonens optimala prestanda.

Att vara en del av Aros Autos team innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som delar din entusiasm och engagemang för fordonsbranschen. Här kommer du att vara en viktig kugge i att upprätthålla högkvalitativ service och support för våra kunder.

Om du söker en utmanande och givande roll där dina färdigheter som Tekniker kan blomstra, och där du får möjlighet att vara en del av ett positivt och dedikerat team, så kan Aros Auto i Enköping vara den perfekta arbetsplatsen för dig!

Din profil

Som tekniker hos oss kommer du att erbjudas flertalet utbildningar, vi ser därför att du motiveras av att uppnå högsta nivå inom KIA

För att passa i rollen som Tekniker söker vi dig som har:

• fordonsteknisk utbildning och en längre erfarenhet som fordonstekniker
• erfarenhet av el- och datafelsökning och diagnos
• hög arbetsmoral, ödmjuk inställning och bra samarbetsförmåga.
• uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift
• B-körkort är ett krav

Det är meriterande om du idag är utbildad master technician inom KIA eller annat märke.

Om företaget

Aros Auto är en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare med två anläggningar och totalt 65 anställda. Familjeföretaget startades 1983 i Västerås av Bengt Egnesund. Idag har företaget utvecklats till två anläggningar, med utökning i Enköping, och drivs tillsammans med hans två söner. Vi är auktoriserade återförsäljare för KIA och Maxus. Aros Auto i Västerås har sålt och servat KIA i över 19 år och räknas idag till en av Sveriges äldsta KIA-återförsäljare. Utöver KIA och Maxus är vi också märkesverkstad för SAAB.

Vi är stolta över att vara i det absoluta toppskiktet när det gäller kundnöjdhet. Vi är bland de bästa i branschen inom alla våra områden - serviceverkstad, skadeverkstad, rekonditionering och försäljning. Aros Autos ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla och en ny generation bilar med senaste ingenjörskonst. Familjeföretaget Aros Auto utvecklas vidare i pappa Bengts framgångsrika bilspår. Vi är Mälardalens ledande KIA-handlare, ett familjeföretag i ständig utveckling.
Varmt välkommen till oss!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Aros Auto tillsammans med Autorekrytering och eventuella frågor besvaras av rekryterare Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se

Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Aros Auto
  • Företag

   Aros Auto
  • Ort

   Enköping
  • Inkommet

   2024-02-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-07

Kontaktperson

Mathilda Heimer
mathilda.heimer@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt