Fältservicetekniker till Swecon Södertälje

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på en av Sveriges ledande företag inom entreprenadmaskiner? Då kan rollen som Fältservicetekniker hos Swecon i Södertälje vara rätt för dig! Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment samt Volvo Pentas industrisegment i Sverige.

I rollen kommer du att serva och reparerar och utrusta Volvos anläggningsmaskiner ute i fält samt till viss del på verkstaden. I de förekommande arbetena kommer du att arbeta med mekanik, el- och hydraulik. Anläggningen i Södertälje har även Volvos nya elmaskiner vilket är starten på en spännande resa där du erbjuds möjligheten att vara delaktig i den.

Som Fältservicetekniker hos oss har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper och bli expert inom särskilda områden. Hos oss är det viktigt att alla trivs och att vi hjälps åt i den dagliga verksamheten. Vi är prestigelösa och arbetar utifrån konceptet frihet under ansvar. Vi har ett generöst förmånspaket och garanterar däribland minst 40 timmar utbildning per år – dessutom är vi kollektivavtalsanslutna.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du arbetar självgående och noggrant. Vi tror också att du trivs i att vara kreativ och arbeta på ett lösningsorienterat sätt. Då detta också är en roll där du kommer att vara ute bland kunder ser vi också att du är kundfokuserad och förtroendeingivande.

För att lyckas i denna roll har du:
• Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer
• Kunskap inom el, teknik och hydraulik
• Kundfokuserad och förtroendeingivande
• Ansvarstagande och lösningsfokuserad
• Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Goda datorkunskaper
• Körkort B

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll och har stort intresse för teknik. Om du har tidigare erfarenheter inom entreprenadmaskiner ser vi det som mycket meriterande men det är inte ett krav.
Med rätt inställning och viljan att utvecklas tror vi att du kan lyckas i arbetet hos oss. Är du mycket kunnig inom el ser vi detta som extra meriterande med tanke på de nya elmaskinerna som tillkommit i vår produktkatalog. Som person är du öppen och engagerad, dessutom uppskattar du känslan av att tillhöra ett team.

Om företaget

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment samt Volvo Pentas industrisegment i Sverige. Vi marknadsför, säljer och servar Volvos entreprenadmaskiner samt erbjuder ett flertal olika tjänster och kompletterande produkter. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med drygt 665 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett tryggt och spännande arbetsliv som kännetecknas av kreativitet samt frihet under ansvar.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare, Alida Antonsson på 070-664 65 81.

Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Swecon AB
  • Företag

   Swecon AB
  • Ort

   Södertälje
  • Inkommet

   2024-07-07
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-07-30

Tipsa dina vänner

Kontakt