Fälttekniker till Maskinparken

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av Sveriges största bolag inom försäljning, eftermarknad och service i området markvårdsmaskiner?

Du kan detta vara en spännande utmaning för dig!

Maskinparken i Stockholm söker en tekniker som kommer utgå från vår anläggning i Täby med ansvarsområde som sträcker sig från Tierp i norr till Nyköping i söder. Där kommer du att hjälpa och bistå våra kunder med teknisk support och lösa de problem som kan uppstå.

Du kommer få möjligheten att jobba med branschens bästa märken som utstrålar kvalité inom segmentet eftermarknad.

På vår anläggning i Täby är vi i dagsläget 11 personer och vi vill växa. Därför söker vi dig som vill jobba i en bred roll med många kontaktytor. Du utgår från anläggningen.

Arbetsuppgifter

Här kommer du planera dina egna dagar i samråd med dina kollegor för att hjälpa våra kunder med olika servicearbeten och reparationer ute hos kund. Ingen dag är den andra lik så rollen kräver att du är anpassningsbar, kundorienterad och självgående även om du har stöttning från hela organisationen. Det är inga jourtider eller övernattningar i denna roll så du kommer alltid ha nära hem. Tyngre arbeten görs på plats i verkstaden.

Din profil

Vi söker dig som är:

• Lösningsorienterad
• tekniskt lagd och har tidigare arbetat med maskiner
• Meriterande om du tidigare arbetat med entreprenadmaskiner
• meriterande om du kan läsa av ett el-schema eller jobbat med hydraldrivna produkter
• B körkort är ett krav BE kort är meriterande

Det allra viktigaste är din personlighet och känner du att du passar in på denna rollbeskrivning så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om företaget

Maskinparken finns idag på sju orter i Sverige vi finns i Göteborg, Karlstad, Kinna, Malmö, Mjölby, Stockholm och Västerås på dessa orter finns försäljningskontor och verkstäder. Maskinparken har för avsikt att fortsätta att etablera oss på fler platser i Sverige. Idag omsätter vi ca 300 miljoner kronor och sysselsätter ca 80 personer runt om i landet.
Vi har marknadens bästa maskinportfölj från branschledande leverantörer. Detta innebär att vi kan erbjuda maskiner för just det ändamål som ni behöver.

Kontaktuppgifter

Frågor för tjänsten kan mailas till Tor.linne@autorekrytering.se

Maskinparken
  • Företag

   Maskinparken
  • Inkommet

   2023-02-16
  • Ansök senast

   2023-04-19

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt