Filialchef till Europart i Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en aktiv ledare och letar efter din nästa utmaning? Vill du bli en viktig del hos en marknadsledande reservdelsspeciallist? Då kan du vara rätt person för rollen som filialchef på Europart i Växjö!

I denna roll ansvarar du och ditt team för försäljningen med både uppsökande bearbetning av nya kunder och ett nära samarbete med befintliga kunder. Du ansvarar för de sex medarbetarna som arbetar på filialen genom att vara en aktiv ledare som motiverar, driver och vidareutvecklar dem i det dagliga arbetet. Vidare ansvarar du för din egen försäljnings budget, aktiv bearbetning av kunder samt att du ser till att arbetsmiljön fortsätter att vara bra och positiv på filialen.

Din profil

Vi söker dig som är en drivande, positiv och energisk ledare. Som person är du en naturlig relationsbyggare med dina kunder och kollegor. Du är driven, orädd och resultatorienterad.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du sedan tidigare har erfarenhet av personalansvar och att du har arbetat i beslutsfattande positioner med gott resultat. Vidare vill vi att du sedan tidigare har erfarenhet från reservdelssidan eller en relaterad bransch. Du har dokumenterat goda resultat med dig, ett starkt kontaktnät och en god förståelse för transport och reservdelsbranschen. Det är även ett krav att du har B körkort samt att du kan tala, skriva på svenska och engelska.

Om företaget

EUROPART har under drygt 75 år tillbaka en framgångsrik verksamhet på marknaden för fordonsreservdelar och är idag en ledande partner för nyttofordonsverkstäder samt operatörer av lastbils-, släpvagns-, transportbils- och bussvagnparker i Europa.
Europart europeiska nätverk har cirka 300 försäljningsställen i 28 länder Europa med snabb och tillförlitlig leveransservice och ett sortiment med mer än 400 000 delar. Dessutom har EUROPART kvalitetsprodukter av eget märke EUROPART Premium Parts med 7 500 tillgängliga delar. Koncernens tyska huvudkontor förser dagligen våra svenska filialer med gods genom vårt unika logistikkoncept.
I Sverige finns vi på 14 filialer och har drygt 100 anställda och en omsättning på över 330 MSEK.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Karl Andersson karl.andersson@autorekrytering.se
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Europart Växjö
  • Företag

   Europart Växjö
  • Ort

   Växjö
  • Inkommet

   2023-03-20
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-04-29

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt