Filialchef till Semler Premium i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en naturlig ledare med starkt driv? Brinner du som vi för att arbeta med de mest prestigefyllda varumärkena som McLaren och Lamborghini? Då vill vi gärna höra från dig.

Semler Premium har nu varit etablerade i Stockholm i ett år och är nu redo för att ta nästa steg. Vi söker därmed efter en filialchef som vill vara med och stärka upp försäljningen av lyxbilsvarumärkena Lamborghini, McLaren och Aston Martin till vår lyxvarumärkesanläggning i Järfälla. Som Filialchef har du ett helhetsansvar över verksamheten där du säkerställer uppfyllandet av strategiska, ekonomiska och taktiska mål.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
• Budget- och resultatansvar för din anläggning.
• Personalansvar.
• Försäljningschefsansvar där du planerar, stöttar och driver anläggningens försäljning.
• Strategiskt och operativt ansvar för att säkra anläggningens tillväxt och utveckling.
• Medlem i ledningsgrupp och nära samarbete med fabriker och importörer.
• Delta vid regelbundna möten gällande både försäljning och servicemarknadsaffären.
• Att vara företagets representant i relevanta sammanhang/situationer

I rollen rapporterar du till Country Manager och kommer att vara baserad på anläggningen i Järfälla.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bilbranschen, försäljning och/eller eftermarknad, samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom premiumsegmentet och mot fabriker/tillverkare. För att passa in i rollen skall du vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du brinner för att driva verksamheten vidare och öka försäljning och lönsamhet.

Som person är du positiv, prestigelös, lösningsfokuserad samt handlingskraftig. Du är en erfaren ledare som drivs av att motivera din anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt som du inte är rädd för att säga ifrån. Du har ett sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med en förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål.

Om företaget

Semler Premium är en del av Semler Group, som är Danmarks största företag inom bilbranschen med över 100 års erfarenhet inom import och försäljning av bilar. Semler Premium representerar idag Porsche, Lamborghini och Bentley i Danmark och Lamborghini, Aston Martin och McLaren i Sverige. Vår bransch är på en spännande resa där både våra produkter och sättet våra bilar ägs och används på utvecklas med blixtens hastighet. Våra kunder köper inte bara en bil - de köper en livsstil och en dröm. Som ledande på marknaden har vi de bästa förutsättningarna för att rusta oss för en mer teknologisk framtid. Därför behöver vi digitalisera och optimera sättet vi arbetar på i vår verksamhet. Semler Premium har ambitionen att vara ledande inom premiumsegmentet i Sverige inom 5 år.

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Semler Premium
  • Företag

   Semler Premium
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-05-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-22

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt