Finance Manager till Triumph Motorcycles

Arbetsbeskrivning

Har du bred ekonomisk erfarenhet? Söker du nya utmaningar? Då kan du vara Triumphs nya Finance Manager i den nordiska regionen.

I rollen som Finance Manager kommer du att arbeta brett inom ekonomi och arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer att ta ett stort eget ansvar och ansvara för:
• Fungera som en finansiell affärspartner till dotterbolagets General manager och leverera enastående kommersiell finansiell insikt.
• Ansvarig för finansiell kontroll och tillsyn för dotterbolaget.
• Ansvarig för all finansiell rapportering för dotterbolaget, antingen lokalt enligt lag eller för koncernledningens rapportering.
• Driva genomförandet av finansiella projekt och initiativ för dotterbolaget.
• Stödja General Manager i alla aspekter av att etablera och driva dotterbolaget.

Du kommer bland annat arbeta med löpande bokföring, redovisning och koncernredovisning, månads- och årsbokslut, rapportering och administration av löner, säkerställa att moms, skatter och andra lagstiftningar efterlevs samt övrig ekonomirelaterad administration. Du kommer rapportera till General Manager för dotterbolaget med funktionellt rapporterande till Head of Commercial Finance som sitter i England.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och bred arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där du förväntas vara en person som trivs med att ta ett stort eget ansvar och att vara självgående. Du har en stark drivkraft, har en god strukturell förmåga och trivs av att vara i en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Vidare är du en kommunikativ person med ett affärsmässigt och analytiskt tänk. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har god systemvana och kunskaper i MS Office, framför allt i Excel och PowerPoint. Du kanske även talar ett annat av de nordiska språken.

Om företaget

Triumph är den största brittiska motorcykeltillverkaren och har över 700 återförsäljare världen över. Företaget grundades år 1902 och Triumph Motorcycles firade 120 år av motorcykeltillverkning 2022. I mer än två decennier har Triumph Motorcycles varit baserat i Hinckley, Leicestershire, och har producerat ikoniska motorcyklar som perfekt blandar autentisk design, karaktär, karisma och prestanda. Triumph har för närvarande cirka 2 000 anställda världen över och har dotterbolagsverksamheter i Storbritannien, Nordamerika, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Japan, Sverige (Skandinavien), Benelux, Brasilien, Indien och Thailand samt ett nätverk av oberoende distributörer. Triumph har tillverkningsanläggningar i Hinckley, Leicestershire och Thailand samt CKD-anläggningar i Brasilien och Indien.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Teo Sandahl, teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Triumph Motorcycles
  • Företag

   Triumph Motorcycles
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-02-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-21

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt