Fordonsmekaniker till Sätra Motorcenter

Arbetsbeskrivning

Är du en fordonsintresserad mekaniker som motiveras av kundnöjdhet? Uppskattar du även att få tillhöra ett team där alla hjälps åt och jobbar mot samma mål? Välkommen till Sätra Motorcenter!

Som fordonsmekaniker på Sätra Motorcenter ingår du i ett team med god sammanhållning som tillsammans strävar mot samma mål, hjälps åt och samtidigt har roligt på jobbet. I rollen som mekaniker är det du som står i centrum och tar hand om kundens bil. Arbetsuppgifterna består bland annat av leveransservice, montering av extrautrustning, service & underhåll samt felsökning av alla våra märken.

Din profil

Vi letar efter en erfaren mekaniker med några års erfarenhet i branschen. Du är ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är en driven och engagerad lagspelare. Att trivas i ett högt arbetstempo är viktigt, och tillsammans med dina kollegor strävar du ständigt efter att uppnå hög kvalitet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt i att hitta rätt person som bidrar med driv, kompetens och glädje för arbetet.

För att matcha profilen ser vi att du har:

*Gymnasieutbildning inom fordonsteknik
*Goda kunskaper i svenska
*B-körkort (manuell växellåda)

Har du tidigare arbetat med Citroën, Peugeot, Opel, DS Automobiles och Mitsubishi ser vi detta som meriterande med inget krav.

Vi erbjuder en möjlighet att arbeta och utvecklas hos en återförsäljare i framkant. Vi bryr oss om våra medarbetare och investerar i din utveckling, både yrkesmässigt och personligt. Här kan du förvänta dig en god arbetsmiljö och att vara omgiven av kompetenta och engagerade kollegor. Vi uppmuntrar till att ta ansvar och strävar alltid efter att leverera hög kvalitet för att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder en trygg anställning med anslutning till kollektivavtal, friskvårdsbidrag och återkommande teamaktiviteter.

Om företaget

Sätra Motorcenter tillhör K.W. Autoimport som är en del av K.W. Bruun & Cosomär en dansk familjeägd och välkonsoliderad koncern - med en årlig omsättning på ca. 9 miljarder. Sätra Motorcenter säljer nya Peugeot, DS Automobiles, Mitsubishi och Opel samt begagnade bilar.

Mer information om Sätra Motorcenter finns på https://satramotorcenter.peugeot.se/satra/

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Elin Karlsson, tel. 0735-04 78 31. Vi håller intervjuer löpande så skicka in din ansöka så snart du kan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sätra Motorcenter
  • Företag

   Sätra Motorcenter
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-09-17
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-10-30

Kontaktperson

Elin Karlsson
elin.karlsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt