Fordonstekniker till toppmodern verkstad hos Bildeve i Helsingborg

Arbetsbeskrivning

I rollen som mekaniker hos Bildeve är det du som står i centrum och tar hand om kundens bil. Du kommer hantera alla förekommande märken och kommer att ingå i vårt team med placering i Helsingborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Reparation och service
- Felsökning
- Kundkontakt
- Enklare administration

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstid måndag - fredag 07.00-16.00. Du rapporterar till verkstadchef.

Bildeve erbjuder arbete i en spännande verksamhet med goda möjligheter till personlig utveckling.

Din profil

Är det dig vi söker?
Du som söker är en erfaren mekaniker med några års erfarenhet i branschen och trivs med kundkontakt. Som person är du ansvarstagande och noggrann samtidigt som du är en driven och engagerad lagspelare. Du trivs i ett högt arbetstempo och tillsammans med dina kollegor strävar du ständigt efter att leverera hög kvalitet och få nöjda kunder. Har du dessutom kunskaper/erfarenhet av att jobba i en allbilsverkstad ser vi detta meriterande.

Om företaget

Bildeve AB bedriver försäljning, uthyrning och service av Volvo, Renault, Dacia och Maxus personbilar samt Renault, Dacia, Maxus och BYD lätta transportbilar. Verksamheten omfattar även lackerings- och skadeverkstad samt försäljning av bildelar, tillbehör, drivmedel och fordonstvättar. Vi är ca 150 medarbetare på våra anläggningar som finns i Helsingborg, Höganäs och Landskrona.

Bildeve grundades 1920 av Algot Viebke. 1927 började Volvo producera bilar och samma år tecknade Bildeve sitt första kontrakt för försäljning och service av Volvos produkter. Med vår långa och gedigna erfarenhet vet vi vad som krävs av en bra Volvohandlare och detta ligger till grund för valet av våra värderingar: omtanke, hjärta och kvalité. Vår vision är 100 – vi tycker att det känns konstigt att sikta lägre.

Företaget är mitt uppe i en spännande tid där vi utvecklas för att möta kundens behov nu och i framtiden. För mer information se www.bildeve.se

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Isak Jogre. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Bildeve Helsingborg
  • Företag

   Bildeve Helsingborg
  • Ort

   Helsingborg
  • Inkommet

   2023-05-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-04

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt