Fordonstestare till kund i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du en fordonsteknisk bakgrund och vill bli en del av ett framstående bolag?

I rollen som fordonstestare ansvarar du för att säkerställa bilarnas skick innan de går vidare till försäljning. I ditt arbete ingår såväl inre- och yttrekontroll, provkörning och dokumentation. Ditt arbete utgör en viktig del inför försäljning och din granskning av bilen presenteras senare som underlag gentemot kund.

Din profil

Vi söker dig som har god fordonskännedom, kanske har du studerat en fordonsteknisk utbildning eller arbetat ett par år som mekaniker. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för fordon och ser din fortsatta karriär inom fordonstestning. Du trivs i en social arbetsmiljö och motiveras av tydliga mål. Eftersom stora delar av arbetet genomförs självständigt ser vi att du är ansvarsfull och noggrann. För att lyckas i rollen ser vi att du har B-körkort och behärskar svenska i tal samt skrift.

Du erbjuds flertalet vidareutbildningar och därmed finns det flertalet utvecklingsmöjligheter på sikt.

Om företaget

Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Göteborg. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Vi på Autorekrytering är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.

Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-01-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-23

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt