Garantihandläggare till MAN i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad person med bakgrund inom fordonsbranschen? Har du erfarenhet av att jobba med garantier? Då kan du vara MANs nya Garantihandläggare!

Vi söker en garantihandläggare till vår anläggning i Stockholm. Som Garantihandläggare ligger ditt övergripande ansvar att stötta våra kunder, verkstäder och fabriken i Tyskland kring hanteringen av garantiärenden utifrån våra garantiregler. Du kommer att ha en support- och administrationsroll där du bistår verkstäder med rådgivning kring garantier och reklamationer. Du hanterar garantiärenden och goodwillfrågor samt ser till att våra register och databaser alltid är uppdaterade med aktuell information. Du fungerar som länken mellan, kunder, verkstäder och fabrik. Tillsammans med dina kollegor ger ni support i världsklass.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen. Du kan ha arbetat som garantiansvarig, garantihandläggare, garantispecialist eller annan tjänst som innefattat hantering av garantiärenden. För att lyckas behöver du ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Vidare är du en van dator- och systemanvändare och har kunskaper i MS Office. Som person är du noggrann och strukturerad, brinner för service och delar vår passion för fordonsbranschen.

Om företaget

Svenska Neoplan är ett dotterbolag till SAM-Service AB. I SAM-Service koncernen ingår förutom Svenska Neoplan AB även bl.a. Motorpark AB, Lion’s Trucks AB och Neokapital AB. Koncernens huvudsakliga inriktning är på försäljning, service, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.
Svenska Neoplans verksamhet innefattar försäljning av nya lastbilar och bussar samt begagnade bussar och reservdelar på den Svenska marknaden. Bolaget är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs bussprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN samt att bolaget nu mer även är importörer av MAN lastbilar.
Som svensk importör och generalagent i över 40 år för Neoplan bussar så har bolaget och dess serviceorganisation skaffat sig en mycket stor erfarenhet av den svenska bussnäringen. Bolaget är i dag en av de största leverantörerna av bussar på den svenska marknaden och har under alla dessa år enbart jobbat med bussar.
De framgångar som bolaget haft under över 40 års verksamhet beror mycket på att alla våra resurser har satsats på att bygga ut en mycket väl fungerande eftermarknadsorganisation. I nära samarbete med Neoplan Väst AB och Neoplan Syd AB så har servicenätet av strategiskt placerat verkstäder kraftigt byggts ut. Svenska Neoplan har i dag 10st kontrakterade och auktoriserade serviceverkstäder i Sverige.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl på Teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Motorpark
  • Företag

   Motorpark
  • Ort

   Stockholm
  • Inkommet

   2022-07-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-25

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt