Garantihandläggare till Riddermark Bil i Järfälla

Arbetsbeskrivning

Som garantihandläggare bedömer och administrerar du reklamationsprocessen och säkerställer att vår garantihantering sköts på ett korrekt sätt i enlighet med givna anvisningar. Tillsammans med ditt team om fyra personer arbetar du för att ge våra kunder bästa möjliga service genom hela processen. Rollen innebär kontakt med såväl kunder som verkstäder där du utgår från garantihandboken och gör bedömningar gällande garantier och föreslagna åtgärder från verkstaden.

Din profil

För att matcha profilen har du en gedigen kunskap om fordon och har erfarenhet som exempelvis mekaniker, kundmottagare eller motorskadereglerare. Har du tidigare erfarenhet som garantihandläggare är det mycket meriterande. Vidare är du duktig på att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Givetvis är du serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad och arbetar alltid med kundens bästa i fokus.

Vi erbjuder en roll i ett expansivt bolag där nytänkande och förbättringar är en naturlig del av vår vardag. Du kommer att få en gedigen introduktion i garantihantering och kundbemötande. Tjänsten avser heltid med placering i Järfälla, med 6 månaders provanställning.

Om företaget

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1,7 miljarder SEK år 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen på 08-409 144 48. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Riddermark Bil
  • Företag

   Riddermark Bil
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2019-11-03
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2019-11-29

Kontaktperson

June Pärnänen
08-409 144 48

Tipsa dina vänner

Kontakt