Handläggare till kund i Söderort

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i rollen som Handläggare? Är du en högt servicmedveten och kundorienterad person? Just nu söker vi konsulter till avdelningen Service Operation till vår spännande kund som har kontor söder om Stockholm!

Som Handlägger ingår man i teamet Service Operations som är fördelat på fyra olika grupper. Service Operations ansvarar över kundservice, support, olika administrativa flöden samt viss hantering av test- och skadedebitering för leasingbilar.

I tjänsten som Handläggare på avdelningen kommer du huvudsakligen att besvara frågor angående serviceavtal från både kunder och återförsäljare via telefon och mail. Du kommer också att arbeta som teknisk support mot återförsäljare och övriga avdelningar inom system- och produktfrågor samt supportera slutkund i diverse avtalsfrågor. Förutom detta tillkommer diverse administrativa arbetsuppgifter så som handläggning av förlängningar, överlåtelser, kontraktsändring, fellistor och backlog.

Din profil

I rollen som medarbetare i företagets Service Operationsavdelning ser vi att du minst har en gymnasieexamen, en relevant högskola/ universitetsutbildning är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av kundservice eller administration, gärna från bilbranschen. Om du tidigare har jobbat som Servicerådgivare eller inom servicemarknad är detta väl meriterande. Förutom detta är du en kommunikativ, noggrann och strukturerad person som brinner för att ge företagets kunder förstklassig service! Du har goda systemkunskaper samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Konsultuppdraget startar omgående och är på heltid under kontorstider, måndagar-fredagar. För att passa in som konsult hos oss på Autorekrytering är du en flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad person.

Om företaget

Mer information kring företaget ges vid en evetuell intervju. Sök tjänsten redan idag, då löpande urval sker.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Södertälje
  • Inkommet

   2023-01-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-27

Kontaktperson

Tor Linné
tor.linne@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt