Har du ett intresse för fordon och vill utvecklas i branschen?

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en kundnära roll och har grundläggande teknisk förståelse för bilar eller tunga fordon?
Då har vi tjänsten för dig!

I ditt dagliga arbete möter du inkommande kunder och säkerställer en högklassig kundupplevelse med fokus på service och säkerhet. Du blir del av ett bolag som utgör en samhällsviktig funktion. Arbetet är av varierande karaktär där du utgör en viktig del i bolagets operativa del, du arbetar dels praktiskt, dels med tillkommande administration. I ditt dagliga arbete arbetar du främst självständigt men tillhöra ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra och hjälps åt när det behövs! Du blir del av ett bolag som utgör en samhällsviktig funktion.

Din profil

Till tjänsten söker vi dig som har ett stort intresse för bilar eller andra fordon, genom ditt intresse eller genom tidigare arbetslivserfarenhet har du tillgodosett dig en teknisk förståelse för bilens uppbyggnad och tillhörande komponenter. Du trivs i en praktisk roll och ser positivt på att utvecklas och förvalta de utvecklingsmöjligheter du erbjuds!

Tjänsten ställer krav på att du innehar B och A körkort samt har godkänt i de grundläggande gymnasieämnena. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Kontaktuppgifter

Mer info om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Autorekrytering AB
  • Företag

   Autorekrytering AB
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-06-12
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-06-27

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt