HIL Ingenjör till fordonsbranschen

Arbetsbeskrivning

På Tata Technologies förverkligar vi drömmar om produktutveckling genom att designa, konstruera och validera morgondagens produkter för världens ledande tillverkare. Med vår kontinuerliga tillväxt söker Tata Technologies Nordics AB nu en HIL Automation Engineer för att stärka vårt team i Göteborg.

Rollens Omfattning:

Som HIL Automation Engineer kommer du att spela en central roll i att säkerställa högsta leveransnivå inom Embedded Solutions-divisionen i Europa. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara på testautomatisering och kvalitetssäkring för nyckel- och kommande konton i Europaregionen, med särskild tonvikt på Hardware-in-the-Loop (HIL/VIL)-testning. Du kommer att vara ansvarig för att analysera Continuous Integration (CI)-körningar, felsöka problem, stödja ett gränssnitt för testautomatisering och övervaka behoven för både manuell och automatiserad testning. Dessutom kommer du att få i uppdrag att utföra rotorsaksanalyser i riggsmiljön.

Din profil

-Analysera Continuous Integration (CI)-körningar och identifiera och åtgärda problem för att säkerställa tillförlitlighet och noggrannhet i testprocesserna.

-Stödja utvecklingen av automatiserade testskript för kärnriggen, som omfattar både HIL-testning och kontinuerliga integrationsmiljöer.

-Utföra manuell testning för att validera noggrannheten och effektiviteten i testprocedurerna.

-Designa användarvänliga GUI:er och Power BI-dashboardar för att visualisera testresultat och nyckeltal.

-Samarbeta med tvärfunktionella team för att säkerställa sömlös integration av testlösningar inom projektutvecklingscykeln.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet inom liknande områden med bakgrund inom inbyggd systemutveckling eller testautomatisering.

-Tidigare erfarenhet och kompetens inom fordonsbranschen med kunskap om CAN/LIN/Flexray/Ethernet.

-Erfarenhet av Scrum och arbete med team på distans över hela världen.

-Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att kommunicera på alla nivåer.

-Erfarenhet av Hardware in the Loop-testning.

-Kandidatexamen inom programvaru- eller elektronikingenjör

Om företaget

Om du brinner för att ta innovation till de projekt du arbetar med och vill ansluta dig till ett globalt företag, då är detta platsen för dig.

Tata Technologies: Gör det verkligt. Gör det bättre™.

Tata Technologies vill tacka alla sökande för deras intresse. Varje ansökan kommer att granskas enligt de fastställda kriterierna för rollen. Vi vill meddela att endast kandidater som övervägs kommer att kontaktas. Om du inte hör från oss inom 10 arbetsdagar efter sista ansökningsdatum innebär det tyvärr att din ansökan inte har varit framgångsrik. Vi kommer dock behålla dina uppgifter för framtida lämpliga möjligheter.

Kontaktuppgifter

För Frågor om tjänsten? kontakta Tor.Linne@autorekrytering.se

Vi ser Framemot att ta emot din ansökan!

TATA Technologies
  • Företag

   TATA Technologies
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-10-18
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-09

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt