Inköpare till kund i Stockholm med omnejd

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av inköp och är en duktig förhandlare? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Vi söker nu en inköpare med inriktning begagnat till kund. I rollen kommer du att ansvara för förhandlingarna för att säkerställa det bästa priset i förhållande till kvalitet och övergripande värde. Du ansvara för utveckling och lönsamhet av produktsortimentet samt att priserna är konkurrenskraftiga.

Du kommer att ge stöd åt våra kunder med produktrelaterade problem och därmed bygger goda och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer.
Rollen innebär även att samarbeta tillsammans med andra avdelningar inom marknad att driva event och kampanjer i samarbete med återförsäljare

Din profil

För att lyckas i rollen har du utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet från arbete i liknande roll.
Du har med fördel arbetat med reservdelsinköp alternativt annan relevant erfarenhet inom motorbranschen. Du har mycket goda kunskaper i Office paketet framför allt i Excel. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du en god kommunikatör, serviceinriktad och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Du är affärsmässig och är en problemlösare som har lätt för att ta egna initiativ och beslut.

Om företaget

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Kontaktuppgifter

Intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan i dag. Välkommen!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-02-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-21

Kontaktperson

Mathilda Heimer
mathilda.heimer@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt