Inköpare till Mobility Motors huvudkontor

Arbetsbeskrivning

Vi ser en ökad efterfrågan hos vår begagnatförsäljning och behöver därför stärka upp med en inköpare på central nivå. Med en central inköpsavdelning ser vi möjlighet att komplettera och stärka den inköpsverksamhet som utförs på lokal nivå i dagsläget. Som inköpare hos Mobility Motors kommer du att utgå från vårt huvudkontor i Sätra och arbeta med att förse alla våra anläggningar med begagnade bilar. Du kommer även få vara med och utveckla vår inköpsavdelning samt sätta rutiner och arbetssätt för hur vi ska arbeta med inköp på central nivå framöver.

I rollen kommer du att:
• Köpa in begagnade bilar genom att arbeta uppsökande mot andra bilhandlare, förhandla priser och delta i auktioner
• Fortsätta utveckla kontaktnätet med andra bilhandlare för att säkerställa långsiktiga samarbeten
• Arbeta nära vår begagnatavdelning där du bland annat agerar rådgivare vid prissättning av inbytesbilar samt övervakar och optimerar lagret av begagnade bilar
• Omvärldsbevaka för att säkerställa marknadsmässiga försäljningspriser
• Utveckla rutiner och arbetssätt, bygga upp vår inköpsavdelning från grunden

Din profil

För att matcha profilen har du en gedigen kunskap om bilar och marknadsvärden. Du arbetar idag som inköpare hos en begagnatbilhandlare där du byggt upp ett stort nätverk med kontakter i branschen. Som person trivs du med att arbeta självständigt och att få utveckla rutiner och arbetssätt. Vidare är du noggrann, ihärdig och drivs av att arbeta mot mål. Då din roll kommer att innefatta såväl interna som externa kontakter är det av stor vikt att du är en relationsbyggande person som trivs i en roll med många kontaktytor.

Om företaget

Mobility Motors Sweden AB är Sveriges största exklusiva återförsäljare av Nissan person- och transportbilar. Vi har fullserviceanläggningar i Bromma, Sätra, Falun, Malmö och Lund och är utöver Nissan även återförsäljare av Hyundai och Mercedes-Benz. Vår målsättning är erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och att se till att bilägandet blir så bekymmersfritt som möjligt för våra kunder.

Som arbetsgivare lägger vi på Mobility Motors stor vikt vid att utbilda vår personal- både internt och externt vilket bidrar till större delaktighet och möjlighet för att påverka din arbetsroll. Vi på Mobility Motors är sedan 2012 ett klimatneutralt företag och arbetar för en hållbar framtid.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Sätra

Kontaktuppgifter

Urval och Intervjuer sker löpande, låter denna tjänst intressant för dig önskar vi din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess har Mobility Motors valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, 08-409 144 48, eller Jens Ström, 08-409 144 46

Mobility Motors
  • Företag

   Mobility Motors
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2020-03-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2020-04-11

Kontaktperson

June Pärnänen
08-409 144 48

Tipsa dina vänner

Kontakt