Innesäljare till Släpis Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att arbeta med försäljning av reservdelar till tunga fordon? Då ska du söka tjänsten som innesäljare på vår Släpis-depå i Ängelholm.
Du har ett högt driv, är kommunikativ och tar initiativ till affärer. Du ser alltid till att leverera i tid med affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas hos oss står din personlighet i centrum tillsammans med din sociala förmåga och viljan att skapa resultat. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta.

Arbetsuppgifter:
Du förväntas upprätthålla och inleda affärsrelationer med såväl existerande som nya kunder med mål att ta tillvara på affärsmöjligheter. Med din goda förmåga att arbeta i grupp och din bakgrund inom släpvagns- eller lastbilsbranschen kommer du snabbt in i våra olika uppdrag.

– Försäljning av reservdelar till tunga fordon
– Försäljning direkt till kunder i vår butik i Ängelholm
– Försäljning till kunder/verkstäder med telefon och dator som arbetsverktyg
– Arbetsuppgifter som innefattar olika delar av lagerhantering

Din profil

Vi ser mycket gärna att du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning för reservdelar till tunga fordon, såsom trailers, släpvagnar och lastbilar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är affärsmässig, har ett stort driv med en bra kommunikativ förmåga och är resultatorienterad. Tjänsten kräver datorvana och det är fördelaktigt med kunskap i Jeeves. B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig:
– ett intressant och utmanande arbete
– duktiga och erfarna arbetskollegor
– kvalitetsprodukter och många nöjda kunder
– ett starkt och etablerat företagsnamn inom branschen

Tjänsten är placerad på Släpis i Ängelholm och är en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning 6 mån tillämpas.

Om företaget

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar och är en del av BPW Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på tolv orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 12.000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 38 000 artiklar i artikelsystemet.

Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se

Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Släpis
  • Företag

   Släpis
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2022-01-10
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-01-30

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt