Junior Transportbilssäljare Ford Hedin Bil Akalla

Arbetsbeskrivning

Har du en passion för bilbranschen och drömmer om att kickstarta din karriär som transportbilsförsäljare? Då har vi den perfekta möjligheten för dig hos Hedin Bil Akalla!

Hedin Bil Akalla är en stolt medlem av Hedin Bil-koncernen, en ledande aktör inom bilbranschen som nyligen förvärvade generalagenturen för Ford. Nu letar vi efter en entusiastisk juniorprofil som vill vara med på vår tillväxtresa som transportbilsförsäljare. Här kommer du komma in i en värld präglad av effektivitet och framgång, och vår anläggning i Akalla har en av de högsta försäljningsvolymerna i branschen.

Vi bygger nu norra Europas största Fordanläggning och vill ta vårt försäljningsteam till nya höjder. Vi erbjuder transport- och personbilar till företag och letar efter dig som är nyfiken och villig att lära dig och vara en del av vårt team som presenterar spännande fordonsmodeller och nyheter. Vi har många nya, intressanta fordonsmodeller och andra nyheter på gång, och vi ser med spänning fram emot att välkomna en juniorprofil som kommer att bidra till vår framgång.

Din profil

Som transportbilsförsäljare kommer du att få möjlighet att utveckla dina färdigheter och bygga långsiktiga affärsrelationer. Du kommer att interagera med både privatpersoner och företag och erbjuda en förstklassig serviceupplevelse till våra kunder. Telefonen kommer att vara ett viktigt verktyg för dig, och du kommer att aktivt arbeta med att söka upp nya försäljningsmöjligheter. Att vara proaktiv är avgörande när du öppnar dörrar till nya möjligheter och kommer vara nyckeln till din framgång. Du kommer att behöva vara initiativtagande för att identifiera potentiella kunder och följa upp efter samtal. Rollen kräver hög självständighet och eget ansvar samt en stark vilja att lära sig och växa inom försäljning.

Krav:

Ambition: Du är i början av din karriär och har en stark vilja att växa som Bilsäljare

Kommunikationsförmåga: Du är entusiastisk och har förmågan att kommunicera med olika beslutsfattare på ett professionellt sätt.

Lärande: Du är redo att ta till dig kunskap och utvecklas inom försäljning.

Självständighet: Du är redo att ta ansvar och ta dina första steg inom försäljning.

Datorvana: Du är bekant med användningen av datorverktyg för att effektivisera ditt arbete.

Om företaget

Hedin Bil-koncernen är en del av Hedin Group och är verksamma inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Med närvaro på 108 platser och erbjudande av både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar är vi stolta över vår kompetens och engagemang. Vi tror på att varje individuell styrka berikar vårt företag och att tillsammans skapar vi starka och innovativa team. Vi ser fram emot att välkomna en ny junior transportbilsförsäljare som kommer att bidra till vår gemensamma tillväxtresa.

Kontaktuppgifter

Vill du kickstarta din karriär som transportbilsförsäljare och vara med på att presentera de senaste fordonsnyheterna? Skicka in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Tor.Linne@autorekrytering.se eller Alida.Antonsson@autorekrytering.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hedin Bil Akalla
  • Företag

   Hedin Bil Akalla
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-30

Kontaktperson

Tor Linné
tor.linne@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt