Key Account Manager till Cars2click

Arbetsbeskrivning

Cars2click expanderar och vi behöver stärka vårt team i Skandinavien!

Vi söker ytterligare minst en Key Account Manager för den skandinaviska marknaden.

Som Key Account Manager på Cars2click kommer du att spela en central roll i att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med våra viktiga affärspartners och fordonsåterförsäljare. Som key account manager på vårt svenska kontor kommer du främst sälja bilar från svenska bilåterförsäljare till bilåterförsäljare ute i Europa men du kommer även ha ett inflöde av bilar från många andra länder. Vi tror på teamkänsla i kombination med individualitet och du kommer därför ha en nära kontakt med dina KAM-kollegor på våra kontor runt om i Europa för att ni ska kunna dra nytta av varandras nätverk. Ditt fokus kommer vara att upprätthålla befintliga kontakter och skapa nya nätverk genom att hitta bilhandlare att både sälja till och köpa från. Du kommer sitta på vårt kontor i centrala Stockholm och utföra ditt arbete främst via telefon och mail.

Dina ansvarsområden:

- Identifiera och engagera nya affärspartners och återförsäljare.
- Utveckla och upprätthålla starka relationer med befintliga kunder.
- Förstå kundernas behov och agera som en pålitlig rådgivare genom att besvara frågor och hitta de bilar som de söker.
- Analysera marknadstrender och konkurrentaktiviteter för att identifiera möjligheter till tillväxt.

Din profil

Vi ser gärna att du har:

- Erfarenhet av försäljning.
- Stark förmåga att bygga och underhålla relationer.
- Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

Meriterande:

- Flera språk
- Erfarenhet från bilbranschen

Plats : Stockholm, Sverige

Heltidsjobb

Bilförsäljning och sourcing

Market research (Sverige, Danmark, Norge, Finland)

Om företaget

Varför Cars2click:

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att påverka. Vi värdesätter kreativitet, samarbete och hårt arbete. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig kompensation och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik Key Account Manager på Cars2click, så ser vi fram emot att höra från dig!

Cars2click är en Artificiell Intelligens (AI) Datadriven digital bilhandlare. Vinnare av 2 Fleet Europe Remarketing Awards med sina innovativa projekt och lösningar AI MARIA, GEOpricing och Cars2view. Vi är fokuserade på gränsöverskridande handel och att skapa AI-baserade digitala lösningar för att förbättra effektiviteten, konkurrenskraften och online strategin för bilhandlare, OEM-företag, uthyrnings-, leasing- och mobilitetsföretag.

Kontaktuppgifter

Rekryteringen sker i samarbete med Autorekrytering genom deras annonseringstjänst AutoAds. Urval och intervjuer sköts av Cars2click och kommer att ske löpande. Om du tror att du har vad som krävs, skicka din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Cars2click
  • Företag

   Cars2click
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-26
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-01-06

Kontaktperson

Ethan Arancibia

Tipsa dina vänner

Kontakt