Kundmottagare, Bilprisma Munka-Ljungby

Arbetsbeskrivning

Som kundmottagare har du en central roll i verksamheten där du är företagets ansikte utåt och stor vikt läggs på service och kundbemötande. Du företräder ett företag med starkt varumärke, hög kompetens och starkt engagemang för kunderna och det är därför viktigt att du som söker har ett proffsigt bemötande och drivs av att lämna den bästa servicen till kunderna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som kundmottagare kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mejl, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och gillar att vara spindeln i nätet där du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service samt att du är van att ha många bollar i luften och är stresstålig. Det är meriterande är om du tidigare arbetat som kundmottagare eller med fordon på t.ex. en verkstad eller hos en fordonsåterförsäljare. Vidare är du också en van dator- och systemanvändare. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. I dennna rollen är även ett stort plus om du har erfarenhet av Kobra eller ha arbetat i liknande program.

För att trivas i denna roll bör du drivas av utmaningar och ha lätt för att skapa ett personligt möte med kunder. I denna tjänst lägger vi stort vikt vid din personlighet där vi värdesätter din sociala kompetens och energi samt din förmåga att lösa problem som kan uppstå.

Om företaget

Bilprisma Munka Ljungby är auktoriserad återförsäljare av Toyota och vägg i vägg ligger vår Lexus-anläggning, som säljer och marknadsför Lexus. Vår verksamhet är inom både ny och begagnad bilförsäljning, samt reservdelar och tillbehör tillsammans med service och andra bilrelaterade tjänster. Vår målsättning är att vi varje dag och i varje kundrelation ska våra kunder att uppleva att de blir väl omhändertagna både före, genom och efter sin bilaffär, samt att de känner att de kan höra av sig till oss oavsett vad de undrar över eller eventuellt behöver hjälp med.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Isak Jogre på isak.jogre@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilprisma
  • Företag

   Bilprisma
  • Ort

   Ängelholm
  • Inkommet

   2024-06-06
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-07-04

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt