Kundmottagare till kund i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en kundmottagare till en kund i Göteborg. Trivs du att vara ansiktet utåt och att ta emot kunderna när de besöker verkstaden? Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker!

Som kundmottagare kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt samt göra beställningar.

Stort fokus ligger på service, kundnöjdhet och förmåga att planera och fördela arbete.

Din profil

Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och gillar att vara spindeln i nätet där du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Meriterande är om du tidigare arbetat som kundmottagare.

Vidare är du också en van dator- och systemanvändare. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om företaget

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får tillgång till en stor variation av arbetsplatser och nätverksmöjligheter. Din konsultchef följer och stödjer dig genom din konsultkarriär.

Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.

Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Fyhr, kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-03-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-04-13

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt